Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
24.11.2023, 16:55
Jak był hexen po 10g za 160 złotych, i było po kilka sortów na sklepie tak jak cmc-ków to narzekaliśmy wręcz że jedna i ta sama substancja, a jak zabrakło całkiem to wielki płacz... Nie doceniamy RC niektórych dopóki ich nie zabraknie.
24.11.2023, 17:05
W zasadzie mógłby, raczej żadnego problemu by z tym nie było. Pytanie dlaczego nikt się za to nie bierze.
24.11.2023, 21:45
Z nudów, bo nie mamy co robić poza lamentowaniem.
bo to był dobry dopek? Może dlatego? Głupie pytanie.
bo to był dobry dopek? Może dlatego? Głupie pytanie.
24.11.2023, 21:47
Nie ma głupich pytań
Nie miałem z tym styczności. Nie wiem jak działał. Do jakiego obecnego RC można to porównać?
Nie miałem z tym styczności. Nie wiem jak działał. Do jakiego obecnego RC można to porównać?
24.11.2023, 22:42
Czyli też nie miałeś styczności, tylko obstawiasz?
Bo zdania są tutaj podzielone co do tego HEX, jedni chcą by wrócił, a inny bron boże. Więc się zastanawiam.
Może kot_kreskowy się wypowie
Bo zdania są tutaj podzielone co do tego HEX, jedni chcą by wrócił, a inny bron boże. Więc się zastanawiam.
Może kot_kreskowy się wypowie
24.11.2023, 22:42
nie powiedziałbym, hexen analog nie ma za wiele wspólnego z OG hex-enem poza nazwą.
prawdziwy hex-en miał pojebane wejście, takie ze co 30-40 min. chcało się dorzucać mimo że nie zeszło, aby tylko dla tego wejscia. Działał krótko, 1,5h maks 2h przy dobrych lotach, i zaraz dorzutka. długofalowo wydaje mi się że był mniej schizujący niz "hexen analog" i mniej uboków miał, po przerobieniu chuj-wie-ilu gramów OG hex-enu nigdy nie straciłem przytomności, nigdy nie miałem takich krzywych pizd jak po "analogu"
prawdziwy hex-en miał pojebane wejście, takie ze co 30-40 min. chcało się dorzucać mimo że nie zeszło, aby tylko dla tego wejscia. Działał krótko, 1,5h maks 2h przy dobrych lotach, i zaraz dorzutka. długofalowo wydaje mi się że był mniej schizujący niz "hexen analog" i mniej uboków miał, po przerobieniu chuj-wie-ilu gramów OG hex-enu nigdy nie straciłem przytomności, nigdy nie miałem takich krzywych pizd jak po "analogu"