Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego RC? Dlaczego akurat taki wybór?
09.04.2022, 18:11
(09.04.2022, 16:16)Nebii napisał(a): Powiem tak w miejscu gdzie jestem łatwiej jest mi ogarnąć RC niż klasyczne. Nie mam wolnościowego dojścia do klasyki więc RC jest jedynym wyborem, aczkolwiek nie jest to zły wybór bo w tej chwili bardziej wolę RC.
Moje szczury maja dostęp do normalnego, ale wola RC pozdrawiam
10.04.2022, 19:00
jesli mam być szczery to czasami nie da się jasno oreslic czy to rc czy nie fajnie by bylo gdyby byly ogulnodostepne tety np w aptece
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
10.04.2022, 19:02
Ja zacząłem od marihuany , klasyków normalnych dragów, wtedy dopy były legalne w stacjonarkach a za dragi ścigali, mając testy w monarze na dragi zaczalem brac niewykrywalne na testach RC. nooo.. i tak już zostało...
(10.04.2022, 19:00)dimiliki napisał(a): jesli mam być szczery to czasami nie da się jasno oreslic czy to rc czy nie fajnie by bylo gdyby byly ogulnodostepne tety np w aptece
Hehe zabawne hehe ale pomysł całkiem całkiem
(10.04.2022, 19:02)Mariusz Sanitariusz napisał(a): Ja zacząłem od marihuany , klasyków normalnych dragów, wtedy dopy były legalne w stacjonarkach a za dragi ścigali, mając testy w monarze na dragi zaczalem brac niewykrywalne na testach RC. nooo.. i tak już zostało...
W kryminale też RC sie waliło bo na testach bez lipy heheh
11.04.2022, 07:09
Ja nasączyłem kartki 4-f-mdmb-2201 na wszelki wypadek hahaha moze mnie kopnie to kiedyś.
11.04.2022, 12:05
wsadz do zamrażarki bo sie jeszcze popsuje możesz mi dać to sprawdze czy jeszcze działa
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
11.04.2022, 19:05
Więc tak.
Primo RC są o wiele czystsze niż klasyczne dragi, Lepszy współczynnik Cena=Jakość, możliwość dyskusji na temat danego dostawcy bądź też produktu.
Ogólnie bardzo duży rynek i myślę, że także o wiele bardziej elastyczny oraz stale powiększający się.
Primo RC są o wiele czystsze niż klasyczne dragi, Lepszy współczynnik Cena=Jakość, możliwość dyskusji na temat danego dostawcy bądź też produktu.
Ogólnie bardzo duży rynek i myślę, że także o wiele bardziej elastyczny oraz stale powiększający się.
11.04.2022, 20:37
Szczególnie czystsze są te RC smażone na patelni gdzieś u Zdzicha w piwnicy, jak to można było zobaczyć na zdjęciach "fabrykę" jednego z czołowych vendorów po zatrzymaniu jego grupy Poza tym po wielu laboratoryjnych analizach różnych RC po wpadkach vendorów wychodziły niezłe mixy i zanieczyszczenia, a miały być w składzie jedynie substancje czynne, czyli sam NEP czy sam Hex...
Także na temat czystości to nie byłbym taki pewny. Kwestia tego gdzie kupuje się klasyczne narko i od kogo.
Poza tym mówimy o cenie. Ile kosztuje np. giet klefa, a ile MDMA w krysztale? Jakości nawet nie ma co porównywać i czasu działania. Ja wybieram emkę stanowczo.
Także na temat czystości to nie byłbym taki pewny. Kwestia tego gdzie kupuje się klasyczne narko i od kogo.
Poza tym mówimy o cenie. Ile kosztuje np. giet klefa, a ile MDMA w krysztale? Jakości nawet nie ma co porównywać i czasu działania. Ja wybieram emkę stanowczo.
11.04.2022, 20:55
(11.04.2022, 20:37)Maniek napisał(a): Szczególnie czystsze są te RC smażone na patelni gdzieś u Zdzicha w piwnicy, jak to można było zobaczyć na zdjęciach "fabrykę" jednego z czołowych vendorów po zatrzymaniu jego grupy Poza tym po wielu laboratoryjnych analizach różnych RC po wpadkach vendorów wychodziły niezłe mixy i zanieczyszczenia, a miały być w składzie jedynie substancje czynne, czyli sam NEP czy sam Hex...Nie no czystosc produktu a sterylność pomieszczenia, w którym następuje produkcja to zupełnie 2 inne rzeczy. To mogłoby miec znaczenie jakbys robil obiad, a nie jak używasz litrów acetonu i innych rozpuszczalników, które czyszczą to wszystko.
Co do mixow to zgadzam się, nie mamy pewnosci czy dany towar nie jest mixem o ile nie mamy testu. Choć mixowal to producent czy vendorzy? Odpowiem standardowo, nie wiem, ale się domyślam
MDMA w krysztale (białe MDMA) kosztuje koło 200zl, bursztyn kosztuje nawet czasem 20zl. Bursztyn to produkt niedomyty i syntezowany biedna metoda. Oczywiście kolor nie zawsze świadczy o jakości, ale jest powod czemu występuje taka rozbieżność w cenie.