Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co polecisz na imprezę i dlaczego?
24.12.2023, 14:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.12.2023, 14:30 przez Lifeisbrutal.)
Martin No tak chyba nie do końca wobrażasz sobie być porobionym alfą?
Np na jakieś imprezie rodzinnej xD bo ja tego nie widze xD. Wiadomo teraz mowa o innych imprezach ale jakby brać każdą to nie bardzo xD
Np na jakieś imprezie rodzinnej xD bo ja tego nie widze xD. Wiadomo teraz mowa o innych imprezach ale jakby brać każdą to nie bardzo xD
24.12.2023, 15:12
Lifeisbrutal Jak dla mnie wyrażenie ,,rodzinna impreza" to oksymoron. Zresztą podejrzewam że na temacie takiego kalibru dobrze bym się bawił nie zależnie od sytuacji.
30.12.2023, 07:28
Wesele na alfie?
😎
"Pociąg na alfoweselu: panna młoda na czworaka, suknia zarzucona na plecy, gumowy wacek w dłoni, prowadzi zgromadzenie wzdłuż ogromnej rygi alfy usypanej dookoła stołów, pan młody rzyga za filarem, ksiądz zadzwonił po swoich ziomków w skórzanych przebraniach z Dąbrowy górniczej, teściowie tańczą nago na stole, pociąg po drugim okrążeniu wzdłuż alfy i wszyscy liżą podłogę, szwagier dyma kucharkę na torcie, dzieci dzwonią po policję, psiarnia dołącza do orgii..."
😎
"Pociąg na alfoweselu: panna młoda na czworaka, suknia zarzucona na plecy, gumowy wacek w dłoni, prowadzi zgromadzenie wzdłuż ogromnej rygi alfy usypanej dookoła stołów, pan młody rzyga za filarem, ksiądz zadzwonił po swoich ziomków w skórzanych przebraniach z Dąbrowy górniczej, teściowie tańczą nago na stole, pociąg po drugim okrążeniu wzdłuż alfy i wszyscy liżą podłogę, szwagier dyma kucharkę na torcie, dzieci dzwonią po policję, psiarnia dołącza do orgii..."
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
30.12.2023, 08:39
Na imprezę żeby się dobrze bawić i nie być nazbyt wystrzelonym wystarczy normalna fuka. 🤔