Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
08.12.2023, 04:33
Lifeisbrutal
Gadaj mi tu natentychmiast jak zwała po tym ma się obecnie?
W moim wieku jest to już znacząca informacja
Gadaj mi tu natentychmiast jak zwała po tym ma się obecnie?
W moim wieku jest to już znacząca informacja
Metamorfoza
08.12.2023, 19:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2023, 19:35 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy Na pewno rozdrażnienie występuję jak się skończy ogólnie jak przesadzisz z dawkami to można wypłukać się z serotoniny a wtedy konieczna czekolada której u mnie było brak no i wpadłem na pomysł żeby zjeść kilka łyżeczek cukru xD lekko pomogło ale pomyślałem " nie wpierdalaj tyle cukru bo jeszcze cukier przedawkujesz " xD . Myśle że jak na ciebie przy waleniu hexa to zwały nie powinneś odczuć. Ogólnie straszne rozleniwienie nic się nie chce no taki brak chęci motywacji
09.12.2023, 11:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.12.2023, 11:56 przez Lifeisbrutal.)
To jest najlepsza trójka na świecie wziąłem kreske około 200mg i jak weszło to o kurwa na wzrok mocno siada wyostrza się dosłownie każdy kolor a najbardziej biały śnieg zrównał mi się z parapetem xD już kiedyś tak miałem xD
także domyślcie się co to jest za raj dla oczu 😍😎 a muzyka raj dla uszu polecam słuchawki do tego działające ja muszę się zadowolić tylko jedną.
Przypomniały mi się stare czasy 😄
także domyślcie się co to jest za raj dla oczu 😍😎 a muzyka raj dla uszu polecam słuchawki do tego działające ja muszę się zadowolić tylko jedną.
Przypomniały mi się stare czasy 😄
17.12.2023, 19:53
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.12.2023, 19:54 przez Lifeisbrutal.)
Bandit jak zawsze klasa robi dobrze. U mnie narazie stop wypłukał mnie kompletnie z serotoniny a to strata tematu przy braku sero , ale wjechał obiad, czekolada sok i jest git aż za słodko mi się zrobiło jak przy pierwszym razie z bandit xD
18.12.2023, 14:55
uwielbiam ta trojke chyba najlepsza bandycka troja zawsze mam ja pod reka heh
25.12.2023, 15:06
Oczekiwalem fajerwerków czytając opinie innych, a się mocno zawiodłem. Dobra trójka, ale bez żadnego wow, bez problemu można znaleźć lepsze.
25.12.2023, 15:21
dzwudziesty Kwestia tego na co się nastawiłeś z góry wiedziałeś, że bandit jest euforyczyną trójką i to nie w 5 nie w 9 tylko w 10 😈xD ! Z takich bardziej wyważonych to spróbuj cmc pablo.