Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
30.11.2023, 17:29
zacznijcie jesc bombki z 4cmc i walic narte tylko na wejsciu pierwszej bombki i nie tyrajcie sero nonstop, bydzie dzialac
poza tym widze tu slowa "zjazd" i "dopaminowy" w watku o 4cmc, czy mnie oczy myla? XD smiem twierdzic ze trzeba miec do konca spalona gospodarke serotoninowa zeby te dopamine poczuc, ba! jeszcze "zjazd dopaminowy" miec po 4cmc
nie lepiej napisac po prostu "zjazd" zamiast dopisywac losowe wyrazy?
poza tym widze tu slowa "zjazd" i "dopaminowy" w watku o 4cmc, czy mnie oczy myla? XD smiem twierdzic ze trzeba miec do konca spalona gospodarke serotoninowa zeby te dopamine poczuc, ba! jeszcze "zjazd dopaminowy" miec po 4cmc
nie lepiej napisac po prostu "zjazd" zamiast dopisywac losowe wyrazy?
08.01.2024, 19:12
Po 4cmc nie idzie Nawet dobrze się podniecić (sniff) 10 sekund i pała mięknie, dlatego walcie orał + sniff i szybko działać pozdro ciotka
ja nie wiem jak wy mozecie sniff tego kurwa polecac jak po setce tego idzie wyrzygac nosem cale swoje wnetrze i to w ciagu kolejnych kilku dni
przeciez cztery tak komore zakurwia ze nie idzie drugiego szczura walnac chyba ze to ten haczyk zeby bombke poprawic sniffem, ale tylko ta pierwsza ! drugiej itak by sie nie dalo
przeciez cztery tak komore zakurwia ze nie idzie drugiego szczura walnac chyba ze to ten haczyk zeby bombke poprawic sniffem, ale tylko ta pierwsza ! drugiej itak by sie nie dalo
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
09.01.2024, 23:01
Ja też nie wiem jak to nosem można jeść 😅
10.01.2024, 13:28
(09.01.2024, 21:35)hidden napisał(a): ja nie wiem jak wy mozecie sniff tego kurwa polecac jak po setce tego idzie wyrzygac nosem cale swoje wnetrze i to w ciagu kolejnych kilku dni
Jak się popieści to się wszytko zmieści, na spokojnie i po 0,4g szczurki wchodziły.