Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
Załapałem się na końcówkę z poprzedniego tygodnia, sort koloru brązowego po rozkruszeniu biały proch z brązowym nalotem, fajnie wchodzi, nienachalnie, tylko powoli się rozkręca, speed/eufo 50/50, myślę, że nie warto dopłacać do innych, ta trojka zawsze trzyma poziom. Gorzej wygląda co prawda od innych, ale jest świetna w działaniu, jest chęć do pracy, kreatywność w myśleniu. W końcu produkt sygnowany Pablo.
Ta trójeczka ma małą wadę - nie można się powstrzymać. Jest taka jak powinna być, libido up, clearhead up, energia up. Jest świetna i czekam aż wróci do asortymentu. Nie powoduje żadnych krzywych jazd. 10/10. Kumpel po spróbowaniu zabrał mi całą dostawę, tak mu również zasmakowała.
20.02.2024, 13:51
pablito prezentuje sie nastepujaco, cegly wieksze od jajec nie powiem czyich.
dla porownania SDek co ma wybiary 3cm na 2cm
dla porownania SDek co ma wybiary 3cm na 2cm
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
20.02.2024, 19:41
hidden
Albo meteoryt albo Escobar zajebał stopę słonia z czarnobyla
Tak jak pisałem na czacie, rok temu w okolicach Sylwestra takie pablo było i dawało kurwa tak ostro, że OEV-y po tym były i to nie nie tylko ja tak po tym miałem.
Esco, skitraj mi tego troche do nagrody bo chuje zeżrą mi wszystko😎
Albo meteoryt albo Escobar zajebał stopę słonia z czarnobyla
Tak jak pisałem na czacie, rok temu w okolicach Sylwestra takie pablo było i dawało kurwa tak ostro, że OEV-y po tym były i to nie nie tylko ja tak po tym miałem.
Esco, skitraj mi tego troche do nagrody bo chuje zeżrą mi wszystko😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?