Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Głód narkotykowy
30.11.2023, 16:13
tak jak przedmowca napisal, zmiana otoczenie to nie tylko zmiana towarzystwa, ale tez miejsc w ktorych sie przebywalo i sie cpalo, zmiana nawykow, nawet najdrobniejszych to klucz do wyjscia z nalogu
30.11.2023, 16:20
u mnie sie sprawdza metoda "znalezc sobie za wszelka cene cos do robienia" tak zeby nie myslec o tym.
dobrze jak uda sie zapomniec o tym ze chetnie by sie zajebalo.
oczywiscie jak bylo wczesniej wspomniane, o ile to jest uzaleznienie typowo psychiczne na zasadzie "ale bym zajebal" a nie ze wykreca od glodu, w takim wypadku zasiegnalbym porady specjalisty, moze jakas farmakologie by dobral albo cos
dobrze jak uda sie zapomniec o tym ze chetnie by sie zajebalo.
oczywiscie jak bylo wczesniej wspomniane, o ile to jest uzaleznienie typowo psychiczne na zasadzie "ale bym zajebal" a nie ze wykreca od glodu, w takim wypadku zasiegnalbym porady specjalisty, moze jakas farmakologie by dobral albo cos
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
21.01.2024, 10:34
Szczęście w nieszczęściu głody mam tylko psychiczne na zasadzie takiej jak hidden wyżej wspomniał. Gdyby miało mnie jeszcze wykręcać z głodu to byłaby to katorga.
22.01.2024, 14:56
Głody najchujowszy moment zawsze
w apteczce mam lorafen.
Nie zawsze jest do opanowania głód większość daje rade
w apteczce mam lorafen.
Nie zawsze jest do opanowania głód większość daje rade
22.01.2024, 14:57
Lifeisbrutal mnie tak od benzo wykrecalo, ludzie mi mowili, ze oczy mam jakbym z opio schodzil
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
30.05.2024, 15:40
Tekst " ale bym zajebał" doskwiera mi coraz to częściej co jest ciężkie w chuj już może nie dla samej psychy, ale ogólne dla całokształtu. Aktualnie tak się czuje.. Człowiek się męczy sam ze sobą kręci się w kółko łazi jak potłuczony i nie wie co ze sobą zrobić. A świadomość, że inni mają drażni jeszcze bardziej. Jebać głody..
30.05.2024, 20:20
Znajdź sobie hobby jakieś , więcej wychodź do znajomych, im więcej będziesz miał zaplanowanego dnia tym lepiej , nawet nie pomyślisz żeby coś przyjebac ;-: