Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
1,4-butanodiol (zamiennik GBL)
23.01.2024, 17:54
Zauważyłem, że co sprzedawca to trochę inny smak bdo.. koleś z popularnego portalu aukcyjnego który sprzedaje w szkle miał takie dość słodkie, bardzo przyjemne nawet w smaku jak na pochodną płynu do mycia felg. Inny z kolei, taki co juz w plastiku sprzedaje ma takie bardziej smakujące jak stary glikol propylenowy, trochę oponą daje. Ale co do klepliwości nie ma się co przyjebać - robi jak nalezy.
DissoEnjoyer prawda, niestety po którejś polewce znika to "cos" i polewane jest już dla samego polania.
DissoEnjoyer prawda, niestety po którejś polewce znika to "cos" i polewane jest już dla samego polania.
26.01.2024, 19:25
Test Marquis...BDO z alle alle...
https://imgur.com/a/Y0eXg <- tu Gosciu, zrobil test 4 odczynnikami...
Kolor prawidlowy blado brazowy, po 20 minutach ciemnieje, to samo u testera powyzej...puentujac - sort jest oko...bede se zwiedzal i rozpuszczal plastiki, w napotkanych samochodach. ;-)
https://imgur.com/a/Y0eXg <- tu Gosciu, zrobil test 4 odczynnikami...
Kolor prawidlowy blado brazowy, po 20 minutach ciemnieje, to samo u testera powyzej...puentujac - sort jest oko...bede se zwiedzal i rozpuszczal plastiki, w napotkanych samochodach. ;-)
Ja mogę polecić BDO od pana B.M. z popularnego portalu aukcyjnego, działa jak powinno, jakość cały czas ta sama.
Znowu były drzemki... najpierw pobudki w dość dziwnych pozycjach, ale w tym samym miejscu. Potem pobudka w postaci przyjebania głową w drzwi w trakcie nocnego spaceru po mieszkaniu, a na końcu pobudka na kiblu, gdzie oparłem się głową o pralkę i odpłynąłem na dłuższy czas w taki sposób, że jak obudziłem się to miałem potem pół dnia kurwa odcisk na czole jak tatuaż
Znowu były drzemki... najpierw pobudki w dość dziwnych pozycjach, ale w tym samym miejscu. Potem pobudka w postaci przyjebania głową w drzwi w trakcie nocnego spaceru po mieszkaniu, a na końcu pobudka na kiblu, gdzie oparłem się głową o pralkę i odpłynąłem na dłuższy czas w taki sposób, że jak obudziłem się to miałem potem pół dnia kurwa odcisk na czole jak tatuaż
horsii Mialem od Pana B.M. i od Gbe..plastik butle...podbne to i to, w sumie...
Wczoraj, kolo 12 w nocy, siedzialem przy laptopie, przegladajac cos, walnalem miksa BDO + Haszyk... i nagle ocknalem sie, a tu 1.09...;-) ale w takiej samej pozycji, kat niemalze 90stopni, tak jak bym zastygl, wpadl w gleboki trans medytacyjny...nie mialem nieogaru...swiadomosc pelna...juz jakis dluszy czas nie mialem dzieciola ;-)
Ten z pol-aury, testowales?
Wczoraj, kolo 12 w nocy, siedzialem przy laptopie, przegladajac cos, walnalem miksa BDO + Haszyk... i nagle ocknalem sie, a tu 1.09...;-) ale w takiej samej pozycji, kat niemalze 90stopni, tak jak bym zastygl, wpadl w gleboki trans medytacyjny...nie mialem nieogaru...swiadomosc pelna...juz jakis dluszy czas nie mialem dzieciola ;-)
Ten z pol-aury, testowales?
27.01.2024, 16:24
LOBO nie, z pol-aury nie piłem, od nich póki co tylko wodzian chloralu jadłem Bardziej z pol-aury myslałbym kupić coś czego jeszcze nie testowalem, jest tam parę bardzo ciekawych wynalazków - 3M3P, 1-ECX. Poza tym, u nich nie trzeba do zakupu BDO poświecić jakimś papierkiem na firmę? zdaje mi się że widziałem taką adnotacje u nich pod produktem, że sprzedawane tylko dla firm
27.01.2024, 17:39
Wszystko ładnie pięknie dopóki nie przyjdą smutni panowie spytać czym się pańska firma zajmuje i czemu nie płaci pan podatków.
27.01.2024, 18:29
Poza tym, przez internet... powiedz mi jeszcze że z użyciem edowodu, mObywatela, profilu zaufanego i tak dalej? JA pierdole nawet mi was nie szkoda. Zalożcie sobie od razu branzolety na noge. xD