Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
28.01.2024, 11:58
Mam nadzieję, że gołąb z tym wyląduje w tym tygodniu to zdam rzetelny raport zaraz po przyjęciu pierwszej dwusetki
(27.01.2024, 11:41)kot_kreskowy napisał(a): Tomaj_991
Posiłkuję się zdjęciem zapodanym przez hidden , ale tak właśnie wygląda nowy sort bandziora.
Aha widząc fotki które dodał escobar nowego bandita, też poprosiłem konkretnie o nowy sort a dostałem stary 😂😂 zajebiscie
Dostałem bursztynowy kolor i mniejsze kryształy lepiące się tłustawo-mokre
Be objective and honest.
28.01.2024, 14:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2024, 14:25 przez kot_kreskowy.)
JureKiler
To dalej jest 3cmc bandit. Po prostu ze starego sortu.
Ktoś to dostać musiał, wypadło na Ciebie
Ja to bym sie cieszył jak małe dziecko gdyby to wpadło w piątek. Nawet ten gruz.
Napisz lepiej reckę a nie marudzisz😎
To dalej jest 3cmc bandit. Po prostu ze starego sortu.
Ktoś to dostać musiał, wypadło na Ciebie
Ja to bym sie cieszył jak małe dziecko gdyby to wpadło w piątek. Nawet ten gruz.
Napisz lepiej reckę a nie marudzisz😎
Metamorfoza
kot_kreskowy oj wiesz kot tutaj jest trochę inna sytuacja bo ja to zamawiałem dla kogoś nie dla siebie i mam innego ulubionego veendora, ale jak zobaczyłem posta że escobar wstawia taką ZAJEBISta fotkę którą ty dodałeś to pomyślałem że zaryzykuję i napisałem konkretnie do esco że chciałbym zamówić 50 tego bandyty nowego bo widziałem Fotę którą dodał.
No i teraz wyobraź sobie moje zazeznowanie albo wkurwienie że przychodzi inny sort.
Tak jakbyś zamawiał najnowszego Iphona którego pokazał ci ktoś zdjęcie a przyszła ci stara siódemka 😂
No i teraz wyobraź sobie moje zazeznowanie albo wkurwienie że przychodzi inny sort.
Tak jakbyś zamawiał najnowszego Iphona którego pokazał ci ktoś zdjęcie a przyszła ci stara siódemka 😂
Be objective and honest.
28.01.2024, 15:30
Myśle że to ten sam sort co ten "nowy" tylko to sa jakieś mniejsze kryształy po prostu które poleżały na dnie, a że towar sie utlenia no to wiadomo ze kolor sie troche zmienia. Myślałem ze bedzie gorzej wyglądac xD