Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
30.01.2024, 19:18
GrzybeQ się melduję po przerwie. Bedę testował Bandziora za jakiś czas, ale już po fotkach widzę, że będzie petarda
31.01.2024, 17:43
No to ja. Witam, witam. Nie, ale tam już praktycznie jestem nieaktywny.
Widzę, że fajne towarzystwo tu się udziela, więc grzech nie zacząć tu pisać
Widzę, że fajne towarzystwo tu się udziela, więc grzech nie zacząć tu pisać
31.01.2024, 19:51
A co ma kurwa kolor do czego kryształu xD ja nie lubię przezroczystego jak szło podobnego do ice bo słabo na mnie działa. Ale działa. Towar się utlenia i zmienia kolor normalna sprawa
02.02.2024, 17:17
Właśnie dotarła do mnie paka z tym specyfikiem, jak przetestuję to podzielę się wrażeniami.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
03.02.2024, 15:19
Mi ten Bandit nie za bardzo podchodzi, akurat Pablo z trójek jest dla mnie w sam raz. W Bandycie jest za dużo speeda i to bardzo długo trzymającego, dawkowanie też sprawia problem, bardzo małe szczurki nie działają, z kolei większe nierzadko prowadzą do paranoi oraz zawieszania umysłu, ogłupia po prostu.
03.02.2024, 16:16
Bandyta dotarł i w moje ręce. Paka oczywiście doszła szybko i bez problemowo.
Kryształ praktycznie bezbarwny, bezwonny. Organoleptycznie bardzo ładnie się prezentował.
Na początku poszła próba uczuleniowa 10mg. Po wciągnięciu nie byłem do końca pewny czy to 3cmc bo w ogóle mnie nie szczypało. Odczekałem jakieś 50min i wrzuciłem na wagę 180mg i po skruszeniu do nosa. Wtedy lekko mnie zaszczypało. Poczułem po chwili działanie. Nie nachalny speed, słowotok, chęć do działania.
Po przyjęciu jeszcze 250mg na dwa razy w ciągu 1.5h poczułem, że zaciskam zęby. Rzadko mi się to zdarza. Chęci na dorzutki nie są jakoś ogromne. Da się powiedzieć nie.
I co najważniejsze. Nie zatyka tak nosa i zatok jak inne sorty metaklefa. Wiadomo, zależy od dawki. Ale przy moich 0.5g na parę h miałem lekki katar. Po przepłukaniu zatok nie było śladu po tym, że coś aplikowałem.
Sort w mojej ocenie 7/10
Kryształ praktycznie bezbarwny, bezwonny. Organoleptycznie bardzo ładnie się prezentował.
Na początku poszła próba uczuleniowa 10mg. Po wciągnięciu nie byłem do końca pewny czy to 3cmc bo w ogóle mnie nie szczypało. Odczekałem jakieś 50min i wrzuciłem na wagę 180mg i po skruszeniu do nosa. Wtedy lekko mnie zaszczypało. Poczułem po chwili działanie. Nie nachalny speed, słowotok, chęć do działania.
Po przyjęciu jeszcze 250mg na dwa razy w ciągu 1.5h poczułem, że zaciskam zęby. Rzadko mi się to zdarza. Chęci na dorzutki nie są jakoś ogromne. Da się powiedzieć nie.
I co najważniejsze. Nie zatyka tak nosa i zatok jak inne sorty metaklefa. Wiadomo, zależy od dawki. Ale przy moich 0.5g na parę h miałem lekki katar. Po przepłukaniu zatok nie było śladu po tym, że coś aplikowałem.
Sort w mojej ocenie 7/10