Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz jakieś antydepresanty?
05.02.2024, 03:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.02.2024, 03:22 przez kot_kreskowy.)
(05.02.2024, 00:27)wwojtuss napisał(a): tzn zalezy jeszcze po jakim, ale po wiekszosci ssri wlasnie nie chce sie marszczyc dzonsona ani zwiedzac jaskin![]()
Coś takiego byłoby git. Coś co przytemperuje mojego wewnętrznego zwierzaka.
Muszę poczytac jak te leki działają konkretnie.
Dzięki Wojtas💪
@"Twilight Sparkle"
Plastry? Nie, nie. Miodek tylko ze słoika😉
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
kot_kreskowy też mi się to podoba zeby byla substancja usuwajaca libido mam tą samą przypadłość kreska i Johnny do akcji xD
05.02.2024, 08:02
kot_kreskowy dawno nie słyszałem czegoś tak glupiego kocie
pomijając to że u jednych to sie objawia tak że się "nie chce" a u innych sie chce tak samo (jak nie bardziej), ale dżonson nie chce stanąć na wysokości zadania. to chyba jeszcze gorzej. albo w ogóle jakieś przemieszanie z popierdoleniem
to nie zdajesz sobie sprawy jak dlugi szereg efektów ubocznych niosą ze sobą ssri/snri no ale nie dziwię się, nie miałeś z tym gownem do czynienia
i tak niech zostanie, nie dotykaj tego
branie ssri żeby sie nie łapać za drągala bo jednym z efektów ubocznych jest mącenie z popędem seksualnym to tak jak upierdolić sobie siekierą ręce żeby nie musiec tracić czasu na mycie ich po wizycie w toalecie. no problem rozwiązany, ale jakim kosztem?
kup se klatke na chuja czy coś, nie wiem
pas cnoty
XD
a nie sobie bedziesz receptory wypalal ssri
pomijając to że u jednych to sie objawia tak że się "nie chce" a u innych sie chce tak samo (jak nie bardziej), ale dżonson nie chce stanąć na wysokości zadania. to chyba jeszcze gorzej. albo w ogóle jakieś przemieszanie z popierdoleniem
to nie zdajesz sobie sprawy jak dlugi szereg efektów ubocznych niosą ze sobą ssri/snri no ale nie dziwię się, nie miałeś z tym gownem do czynienia
i tak niech zostanie, nie dotykaj tego
branie ssri żeby sie nie łapać za drągala bo jednym z efektów ubocznych jest mącenie z popędem seksualnym to tak jak upierdolić sobie siekierą ręce żeby nie musiec tracić czasu na mycie ich po wizycie w toalecie. no problem rozwiązany, ale jakim kosztem?
kup se klatke na chuja czy coś, nie wiem
pas cnoty
XD
a nie sobie bedziesz receptory wypalal ssri
05.02.2024, 09:19
Tak sastium 50mg które normalnie by działało, ale ciągle wpierdalam klefa i nie ma prawa bytu działać.
05.02.2024, 10:13
kot_kreskowy
Leki z grupy SSRI, jak każde inne, mają szeroką gamę skutków ubocznych, które mogą (lecz nie muszą) wystąpić. Wymienia się:
anhedonię, czyli niemożliwość odczuwania szczęścia (w przypadku depresji już jest odczuwana, a skutek uboczny polega na jej nasileniu),
apatię lub nadmierne pobudzenie,
obniżenie apetytu,
nadmierną potliwość,
obniżenie libido,
zaburzenia hormonalne,
możliwe zwiększenie ryzyka niedokrwistości (epizody),
lekkie nudności, bóle brzucha lub głowy.
za: medonet.pl
czyli tak jak horsii napisal, to jak ujebanie sobie rak zeby nie musiec ich myc
Leki z grupy SSRI, jak każde inne, mają szeroką gamę skutków ubocznych, które mogą (lecz nie muszą) wystąpić. Wymienia się:
anhedonię, czyli niemożliwość odczuwania szczęścia (w przypadku depresji już jest odczuwana, a skutek uboczny polega na jej nasileniu),
apatię lub nadmierne pobudzenie,
obniżenie apetytu,
nadmierną potliwość,
obniżenie libido,
zaburzenia hormonalne,
możliwe zwiększenie ryzyka niedokrwistości (epizody),
lekkie nudności, bóle brzucha lub głowy.
za: medonet.pl
czyli tak jak horsii napisal, to jak ujebanie sobie rak zeby nie musiec ich myc
05.02.2024, 10:19
Grzyby, lsd, ketamine i dmt.
Chociaż z braku dostępności powyższych pregabaline ostatnio sobie zamówiłem, i coś tam działa ale jest mniej skuteczna, więc planuje zastępczo meskaliny spróbować w tym roku
Chociaż z braku dostępności powyższych pregabaline ostatnio sobie zamówiłem, i coś tam działa ale jest mniej skuteczna, więc planuje zastępczo meskaliny spróbować w tym roku

Wydaje mi się, jakbym żył w azylu szaleństwa który sam stworzyłem
05.02.2024, 12:52
Poza tym mieszanie ssri z szybkimi proszkami to co najmniej głupi pomysł xDDDD a to chyba po nich występuje problem z nadmiernym marszczeniem parówczaka. To jest serio pomysł na miarę upierdolenia sobie jajec czy coś xDDD