Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dillerka wasze doświadczenia, rady
08.02.2024, 22:14
@"Twilight Sparkle" Osoby takie jak my to chuj że zawiniątka z karteczki ale żeby niektórzy v wysyłali temat w kartce to jest dopiero śmiech na sali xD
08.02.2024, 22:57
No ponoć składa na pół w pon mam do niego się odezwać o sample to wyśle ci zdjęcie pw jak mi to wyslał o ile dojdzie i za jaki czas dojdzie to chuj wie. XD
Sam jestem ciekaw ma mi wysłać alfe, 4cmc , 3cmc i spice mam nadzieje że chociaż podpisze co jest co i że w transporcie nie zmiesza się wszystko ze wszystkim xDD
Sam jestem ciekaw ma mi wysłać alfe, 4cmc , 3cmc i spice mam nadzieje że chociaż podpisze co jest co i że w transporcie nie zmiesza się wszystko ze wszystkim xDD
08.02.2024, 23:05
(13.01.2024, 22:38)C84S napisał(a): Lifeisbrutal te punkty nie są z dupy. Doświadczenie z zerowym przypałem idą za nimiJest, istnieje, odnaleziony...perfekcyjny ćpuno-dyler...nigdy nie mial przypalu z dilerką, gdyz trzymal sie swego narkomanskiego Dekalogu.... nigdy go nie wyjebali na towarze, jak pisal...nigdy nie przeprasza za nic i niczego nie zaluje...ostatni prawdziwy macio dupcio ze Świebodzina...
"nie sprzedawaj nieletnim, najlepiej ludziom którzy mają rodzine"
Juz to widze, jak kupujesz u V z forum, a on sie pyta....Masz 18 lat? Przeslij mi skan dowodu!....i potem - masz rodzine? Mamusie, tatusia, braciszka, siostrzyczke, babcie, dizadzia, pieska, bobra, guzca, jezozwierza? ;-D
08.02.2024, 23:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.02.2024, 23:16 przez Lifeisbrutal.)
LOBO Z tym to poleciał hahah xD głównie to małolaci więcej ćpają niż dorośli. I głównie to dillera czy vendora nie interesuje to czy masz rodzinę czy nie a tym bardziej to czy masz 18 lat. To raczej rodzica problem powinien być skąd dziecko wzięło hajs na dragi skąd miało dostęp do kryptowalut itp. Ogólnie złota zasada to jest nikogo ani niczego do siebie nie przywiązanie. Liczy się biznes i zysk.