Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromazolam Powder
Aha. Rozumiem i szanuję to. Rzeczywiście, tak ponoć jest że nie powinno się wracać do traumatycznych wspomnień jeśli to nie jest w celach terapeutycznych. Kiedy opowiadamy o "pewnej sytuacji" to tak na prawdę przeżywamy ja na nowo i jesli nie pod opieką terapeuty (tak wydedukowalem) to ma to negatywny wpływ na naszą psychikę. Także przepraszam i dziękuję, bo teraz wiem o co nigdy nie pytać nikogo. Obym tylko nie zapomniał bo mam strasznie paskudna pamięć. :-(
06.06.2023, 17:16
ProducentRC to ile poszlo tego alko pisze,że mocno napierdala I ile tego broma wtedy poszło.Wiesz jednego rozłoży łopatki troche drugiego dość spora ilość?
06.06.2023, 17:25
28.09.2023, 18:32
Widzę dobry wariat jesteś..
Dlatego ja się boję benzo w prochu ,bo sypniesz trochę więcej np. będąc na bani i pózniej masz odcine
Nie testowałem tego benzo czym to się różni np od clonów ,xanaxu ?
Dlatego ja się boję benzo w prochu ,bo sypniesz trochę więcej np. będąc na bani i pózniej masz odcine
Nie testowałem tego benzo czym to się różni np od clonów ,xanaxu ?
10.10.2023, 14:34
Miałem napisać posta o bromku, nie wiem czy nie napisałem czy został usunięty bo był tak tragicznej jakości - w sumie w TAKIM stanie ciężko napisać coś sensownego, no ale mniejsza, czas na proper benzo report
Proch rozpuszcza się bez wiekszych oporów w glikolu propylenowym, 2mg/ml na luzie się da zrobić, myślę że jakby długą łaźnie zrobć i pobawić się w mieszalnik do farb to nawet 10mg/ml się da wyciągnąć. Proch jest lekko różowy, po rozpuszczenu w ogóle GP przybiera kolor jakiegoś napoju typu tymbark, no ale nie wpływa to na klepliwość, jeśli chodzi o którą to jest aż za dobrze.
Ja niestety nie znam umiaru jeśli chodzi o tę klasę substancji, co w połączeniu z moją tolerancją skończyło się tak, że pierwsza polewka (~10mg) z butli 500mg to była jednocześnie ostatnia (???? mg), jakoś tak się to wszystko zlało w jedną, długą bombę z której za dużo nie pamiętam... Mocne działanie przeciwlękowe, czasam nawet za mocne, tak samo mocno amnezyjne. Niektórych to również kładzie do spania, mnie niezbyt. Podsumowując - produkt wysokiej jakości, nie mam zastrzeżeń.
Proch rozpuszcza się bez wiekszych oporów w glikolu propylenowym, 2mg/ml na luzie się da zrobić, myślę że jakby długą łaźnie zrobć i pobawić się w mieszalnik do farb to nawet 10mg/ml się da wyciągnąć. Proch jest lekko różowy, po rozpuszczenu w ogóle GP przybiera kolor jakiegoś napoju typu tymbark, no ale nie wpływa to na klepliwość, jeśli chodzi o którą to jest aż za dobrze.
Ja niestety nie znam umiaru jeśli chodzi o tę klasę substancji, co w połączeniu z moją tolerancją skończyło się tak, że pierwsza polewka (~10mg) z butli 500mg to była jednocześnie ostatnia (???? mg), jakoś tak się to wszystko zlało w jedną, długą bombę z której za dużo nie pamiętam... Mocne działanie przeciwlękowe, czasam nawet za mocne, tak samo mocno amnezyjne. Niektórych to również kładzie do spania, mnie niezbyt. Podsumowując - produkt wysokiej jakości, nie mam zastrzeżeń.
10.10.2023, 15:04
Dawno nie jadłem rc benzo, toteż zdecydowałem się na Bromazolam. Fajny puder, i różowawy r-r taki. Miałem obawy czy sie decydować na glikol czy robić w spirycie, warto było jednak podjąć ryzyko, by poczuć smak tamtych lat
Super benzyna, fajnie tłumi urojenia, dodaje odwagi, tłumi lęki i ogólnie mega pozytywnie. Dawki różne, raz większe raz mniejsze. Z obserwacji postronnych osób wynikało że nie odpierdalałem, siedziałem byłem grzeczniutki, jednak sporo na urwanym filmie (na którym se całkiem nieźle radze).
Gorąco polecam ten bromazolam
Super benzyna, fajnie tłumi urojenia, dodaje odwagi, tłumi lęki i ogólnie mega pozytywnie. Dawki różne, raz większe raz mniejsze. Z obserwacji postronnych osób wynikało że nie odpierdalałem, siedziałem byłem grzeczniutki, jednak sporo na urwanym filmie (na którym se całkiem nieźle radze).
Gorąco polecam ten bromazolam
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
22.11.2023, 13:00
Jak narazie kupiłem dwa razy i nie żałuję,mocne benzo z bardzo silnym stłumieniem lęków,słabo mnie usypiało
,sła
,sła
kocham piwo
Yes! Już za kilka dni wyląduje u mnie paczka z bromazolam w prochu od Designer-Chems
Naczynia farmaceutyczne do przechowywania odczynników od vendorka i dozowania roztworu Broma już zamówione hihi.
Pozdroo! d
Naczynia farmaceutyczne do przechowywania odczynników od vendorka i dozowania roztworu Broma już zamówione hihi.
Pozdroo! d
11.02.2024, 15:17
Typowo nasenne benzo ale proch aktywny testowane ok 5mg , działanie po około 30 minutach wyczuwalne po wyspaniu się czuć jakieś post efekty dość przyjemne