Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
15.02.2024, 14:26
Przelew środków do nosa właśnie wpłynął, co prawda z lekkim opóźnieniem prawdopodobnie spowodowanym walentynkami. Konkretny kontakt bez zbędnego pierdolenia.
Zastanawia mnie tylko czy odpowiedni sprzęt przyszedł bo zamówiony bandit natomiast otrzymany wygląda trochę jak snow.
Zdam później recenzje po badaniach.
Zastanawia mnie tylko czy odpowiedni sprzęt przyszedł bo zamówiony bandit natomiast otrzymany wygląda trochę jak snow.
Zdam później recenzje po badaniach.
Wszystko jest fiksją
15.02.2024, 15:43
W czwartek nagrody?
Lubię to😎
@"JanekJanek"
Nastepnym razem jak podejrzewasz pomyłkę to takie rzeczy zgłaszaj na maila u Esco zanim wystosujesz posta na forum.
W przeciwnym razie poniekąd zgadzasz się z dostawą a zamieszczając posta tu pozbawiasz się możliwości reklamacji.
Regulamin sklepu pozostaje pod tym kątem bezwzględny.
Ale ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeśli to faktycznie SNOW, to mimo wszystko bedziesz fhoooy zadowolony.
Zaufaj mi, wiem co mowie😎
Lubię to😎
@"JanekJanek"
Nastepnym razem jak podejrzewasz pomyłkę to takie rzeczy zgłaszaj na maila u Esco zanim wystosujesz posta na forum.
W przeciwnym razie poniekąd zgadzasz się z dostawą a zamieszczając posta tu pozbawiasz się możliwości reklamacji.
Regulamin sklepu pozostaje pod tym kątem bezwzględny.
Ale ze swojego doświadczenia powiem Ci, że jeśli to faktycznie SNOW, to mimo wszystko bedziesz fhoooy zadowolony.
Zaufaj mi, wiem co mowie😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.02.2024, 16:28
Wiem, czytałem regulamin dokładnie, mi to wszystko jedno, byle waga się zgadzała.
Żadnych reklamacji nie chce bo nie mam czasu bawić się w jakieś rozszerzenia.
I tak w ogóle masz rację, kiedyś próbowałem bandyty i podejścia nie ma po pierwszych testach
Zdam raport później bo teraz to wyrywa z papuci i muszę lecieć.
Żadnych reklamacji nie chce bo nie mam czasu bawić się w jakieś rozszerzenia.
I tak w ogóle masz rację, kiedyś próbowałem bandyty i podejścia nie ma po pierwszych testach
Zdam raport później bo teraz to wyrywa z papuci i muszę lecieć.
Maniek napisał 15.02.2024, 16:45:
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bespośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname...)
Nie cytuj poprzedniego posta, gdy bespośrednio na niego odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie użytkownika: @pierwsze trzy litery nickname...)
Wszystko jest fiksją
15.02.2024, 16:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.02.2024, 16:36 przez Lifeisbrutal.)
@"JanekJanek" Wątpię, że doszło do pomyłki ostatnio dostałem 5g bandit i 3g snow po wrzuceniu na wagę wiedziałem co jest co bo były praktycznie identyczne.
15.02.2024, 16:38
Tylko że brałem tylko jedno i zaskoczony byłem że takie białe a na stronie inaczej wygląda. W każdym razie wszystko jest git, nie mam na co narzekać i uważam że nie warto wałkować dalej tego tematu.
Wszystko jest fiksją
16.02.2024, 15:20
kot_kreskowy piona, dzisiaj postaram się jakąś recenzje wykrzesać bo wczoraj trochę przesadziłem i pod wieczór przy znikomej tokerce poleciało +/- 180mg sniffem i przyjemne przyspieszenie zmieniło się w leniwą euforię i dzisiaj z rana ciężko mi było się zebrać do kupy ale po śniadaniu i ogarnięciu się krecha od razu postawiła na nogi.
Wszystko jest fiksją