Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metody aplikacji - sniff
20.03.2024, 13:09
Lifeisbrutal Taka zwykła kartka obawiam się że nie da rady. Jest tak jak epsiakos mówi materiał na banknoty to praktycznie tkanina z wysoką zawartością bawełny a zwykła kartka z celulozy byłaby zbyt delikatna w dodatku dość sporo tematu utyka w porowatej powierzchni.
20.03.2024, 13:38
Lifeisbrutal nie ogarniam tego, że podoba mi się to pieczenie w nosie. Ale lubię też ostre żarcie, które piecze niemiłosiernie, więc może tak już mam 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
20.03.2024, 13:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2024, 13:55 przez Lifeisbrutal.)
Martin Rozumiem
kurvvisko Jak pali w nosek gryzie w gardło to jest TO! Wtedy czujesz, że żyjesz. Tylko RC a nie jakieś pierdolenie o szopenie walenie
"kryształu" z ulicy który nawet obok kryształu nie leżał.
kurvvisko Jak pali w nosek gryzie w gardło to jest TO! Wtedy czujesz, że żyjesz. Tylko RC a nie jakieś pierdolenie o szopenie walenie
"kryształu" z ulicy który nawet obok kryształu nie leżał.
20.03.2024, 14:40
Jak wy re chlory możecie walić, nie dość że trzeba dużo tego walnąć żeby stan był warty tych cierpień to jeszcze zatyka na jakiś czas dana dziurę xD
No ale o gustach gentlemani nie dyskutują, ale generalnie ja bym polecał 3mmc bo ból mniejszy a i działanie nie jest takie sztuczne ale wiadomo każdy woli co innego
Koniec Offtop
kurvvisko żeby nie być hipokrytą to ja np lubię to śmieszne zdrętwienie po stimach
No ale o gustach gentlemani nie dyskutują, ale generalnie ja bym polecał 3mmc bo ból mniejszy a i działanie nie jest takie sztuczne ale wiadomo każdy woli co innego
Koniec Offtop
kurvvisko żeby nie być hipokrytą to ja np lubię to śmieszne zdrętwienie po stimach
20.03.2024, 17:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2024, 17:07 przez Lifeisbrutal.)
Martin No mi się zawsze wydawało, że cmc piecze fakt nie każde od razu rozpierdala śluzówke do zera no, ale coś tam szmyra. I nie myślałem, że głębokość włożenie zwijki ma znaczenie. O czymś takim jak np walenie z ukosa słyszałem, czasami muszę tak pizgać jak rozjebie sobie za bardzo sluzówke i leci do gardła od razu.
20.03.2024, 19:25
Lifeisbrutal Ma znaczenie, jeżeli przyłożysz zwija jedynie do wlotu wtedy towar będzie się przyklejał do przegrody nosowej i tej chrząstki z przodu nosa oraz zalegał tam nierozpuszczony powodując podrażnienie i ból. No i oczywiście się nie wchłonie przez co część linii jest tracona.