Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiego rodzaju filmy lubisz oglądać najbardziej? - 16/03
17.03.2024, 10:20
Ja lubie komedie szczególnie gdy mam sort od Pabla jakoś wtedy lepiej mi się ogląda ciekawe czemu he
18.03.2024, 13:23
Lubiłem Horrory, Thrillery, teraz rzadziej, przerzuciłem się na psycholigiczne lub typu "Zródło" czy "Drzewo życia" określane np. jako dramt sci-fi, fantasy
jednak to błędna nazwa uważam, określiłbym, że to rodzaj filmów mistycznych, brakuje poprawnego nazewnictwa.
jednak to błędna nazwa uważam, określiłbym, że to rodzaj filmów mistycznych, brakuje poprawnego nazewnictwa.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
LOBO Tak na "Wielorybie" byłem w kinie, ciekawa kostrukacja , Mother ! jeszcze przed mna.
Uwilebiam ARONOFSKY'go zacząłem od kultowego "Pi".
Mają jego filmy głębie, mają coś nieuchwytnego, coś co wydaje mi się, że jest cholernie bliskie, zrozumienie przekazu w najmniejszej subtelnej scenie, bez potrzeby interpretacji co autor miał na myśli.
Mają jego filmy głębie, mają coś nieuchwytnego, coś co wydaje mi się, że jest cholernie bliskie, zrozumienie przekazu w najmniejszej subtelnej scenie, bez potrzeby interpretacji co autor miał na myśli.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.03.2024, 00:15
(18.03.2024, 23:19)Czeslawo napisał(a): LOBO Tak na "Wielorybie" byłem w kinie, ciekawa kostrukacja , Mother ! jeszcze przed mna.
No wlasnie Wieloryba jeszcze bie widzialem akurat, ale Mother polecam...Pi to kalsyk nowej fali kina, z pzrelomu 90/2000...klasa i istota kina w czystej postaci. Zapasnik niezly, aloe to nie jego sstyl, i nie do konca sie w nim odnalazl, to widac. No wiadomo Requiem dla snu...taki troche hymn cpunow filmowy, tak jak utwor RHCP "under the bridge" jest hymnem cpunow, muzycznym ;-) No i czekam na nowe filmidła jego...
Sprawdziłem sobie mother i zaciekawił mnie opis, obejrzę go sobie w niedalekim czasie. Pi może też bym obejrzał ale odstrasza mnie obraz
Ja lubię filmy wszelkiego rodzaju, aczkolwiek najbardziej typu coś, gonijam, martwe zło, gdy rodzi się zło, pontypool, 28 tygodni i dni później ale też filmy typu igrzyska śmierci, dziewiąta sesja, bad boys lub czego nauczyła mnie ośmiornica nie oglądam jedynie romansidel bo to tylko w irl ma miejsce bytu i to gdy się jest aktorem pierwszoplanowym, nudne do oglądania
Swoją drogą te wszytakie filmy, które wymieniłem polecam choć nie zdziwi mnie jak większość je widziała
Ja lubię filmy wszelkiego rodzaju, aczkolwiek najbardziej typu coś, gonijam, martwe zło, gdy rodzi się zło, pontypool, 28 tygodni i dni później ale też filmy typu igrzyska śmierci, dziewiąta sesja, bad boys lub czego nauczyła mnie ośmiornica nie oglądam jedynie romansidel bo to tylko w irl ma miejsce bytu i to gdy się jest aktorem pierwszoplanowym, nudne do oglądania
Swoją drogą te wszytakie filmy, które wymieniłem polecam choć nie zdziwi mnie jak większość je widziała