Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
02.03.2024, 15:31
Tak pablo się prezentuje
Kamień twardy jak skała
Po skruszeniu jest wilgotny , nie próbowałem tego suszyć bo kreske jedna zjadłem i skończyłem badania na ten moment bo to nie ma sensu jeść tego ,bo wcześniej było badane 3cmc I 4cmc
Ogólnie temat ma zapach mocno chemiczny jak zanurzyłem nozdrza do samary w ktorej było 3 Gramy
Za 2 tygodnie szerszą recenzje napisze jak dojdę do stanu pierwotnego
Kamień twardy jak skała
Po skruszeniu jest wilgotny , nie próbowałem tego suszyć bo kreske jedna zjadłem i skończyłem badania na ten moment bo to nie ma sensu jeść tego ,bo wcześniej było badane 3cmc I 4cmc
Ogólnie temat ma zapach mocno chemiczny jak zanurzyłem nozdrza do samary w ktorej było 3 Gramy
Za 2 tygodnie szerszą recenzje napisze jak dojdę do stanu pierwotnego
02.03.2024, 23:10
chemiczny, ja bym powiedzial typowo cmckowy czyli taki jaki spodziewalem sie powaniac, dziala elegancko, nic tylko pobierac poki pablito sie nie wysprzeda
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
17.03.2024, 12:56
Miałem okazje testować 3g nagrody za która dziekuje
Super speeedowa trójeczka znajomych poczęstowałem mówią że ekstraklasa.
Powiem że kryształy które dostałem były prawie przezroczyste czyściutkie i twarde!!!
Dopaminka gra główne skrzypce, to jest to czego od trójki trzeba oczekiwać - znaczy że jest DOBRA
Albo i zajebiście dobra bo dawno takiego czegoś w rękach nie miałem!!! Jak wroci na sklep to pobierać bo to jest idealna trójka jak to niektorzy mówią ksiązkowe działanie1!!
Super speeedowa trójeczka znajomych poczęstowałem mówią że ekstraklasa.
Powiem że kryształy które dostałem były prawie przezroczyste czyściutkie i twarde!!!
Dopaminka gra główne skrzypce, to jest to czego od trójki trzeba oczekiwać - znaczy że jest DOBRA
Albo i zajebiście dobra bo dawno takiego czegoś w rękach nie miałem!!! Jak wroci na sklep to pobierać bo to jest idealna trójka jak to niektorzy mówią ksiązkowe działanie1!!