Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
or***ech**s.***
26.03.2024, 11:04
Kurwa tyle fajnych sklepów pada.
Zajebisty Orange był wszystko sprawnie a co do jakości to powiedział bym, że dobra nawet bardzo.
Mówię o benzo, dyso i psajko bo tylko to w większości brałem .
Zajebisty Orange był wszystko sprawnie a co do jakości to powiedział bym, że dobra nawet bardzo.
Mówię o benzo, dyso i psajko bo tylko to w większości brałem .
Jak to był dla ciebie dobry sklep to byś chyba sie przewrócił jakbys zobaczył jak funcaps działał jak jeszcze wysyłał poza nl. Orange to był niewydolny pierdolnik podobnie jak smokeyschemsite i bluechems, które należały do tej samej ekipy
06.04.2024, 09:56
(02.04.2024, 22:33)horsii napisał(a): Jak to był dla ciebie dobry sklep to byś chyba sie przewrócił jakbys zobaczył jak funcaps działał jak jeszcze wysyłał poza nl. Orange to był niewydolny pierdolnik podobnie jak smokeyschemsite i bluechems, które należały do tej samej ekipy
Może potem ale pierwotnie sklepy działały bdb i jakościowo były dobre. na h o tych sklepach dyskutowaliśmy już bardzo dawno.
06.04.2024, 10:00
Z początku u blue robiłem zaopatrzenie tam wszystko śmigało tak samo. Potem napotkałem Orange i tam zostałam bo mieli większy asortyment tego co mnie interesowało i tak zostałam . Ostatnio w 2k22 miałem kontakt co jeszcze sklep śmigał a co się stało, że się zesrało ?