Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POMOC - SZTYWNY MISZA
07.04.2024, 14:36
kot_kreskowy no to jak wtedy siedziałeś to nie będę się z Tobą wspierał xd
A wiesz, że kurwa teraz za prąd sobie 15pln liczą xd
A wiesz, że kurwa teraz za prąd sobie 15pln liczą xd
07.04.2024, 14:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2024, 14:39 przez kot_kreskowy.)
Słyszałem
Paranoja. Wychodzisz z rachunkiem do zapłaty 😂
Paranoja. Wychodzisz z rachunkiem do zapłaty 😂
07.04.2024, 14:42
Jak nie masz wgl pomocy, tak żeby u nich nic nie widniało to Cię zwolnią z płacenia xd
W Łodzi obiło mi się o uszy, że za magazyn będą 1pln zabierać co miesiąc . Ale to wiesz jak złodzieje gadają .
W Łodzi obiło mi się o uszy, że za magazyn będą 1pln zabierać co miesiąc . Ale to wiesz jak złodzieje gadają .
07.04.2024, 15:40
@"LooL99X"
Łódź?
Gardzę tą jebaną Smutną 🤮
Tak mi tam krwi napsuli przez kilka miechów że nie pytaj.
To nawet nie moja jednostka macierzysta. Wlekli mnie tam tylko po to by po przesłuchaniu prokuratura i oddaniu próbek pisma do grafologa uchylić postępowanie wobec mnie.
Kurwy jebane.
Bili mi jakieś oszustwo bankowe gdzie ja kurwa w tym czasie siedziałem 😂
I pomimo takiego alibi i tak mnie tam wlekli.
Czaisz? Alibi kurwa niepodważalne ale postępowanie spadło dopiero po ekspertyzie grafologa😂
Jebana Smutna...
Na jednej ulicy kryminał i cmentarz...
Czy może być gorzej?
Łódź?
Gardzę tą jebaną Smutną 🤮
Tak mi tam krwi napsuli przez kilka miechów że nie pytaj.
To nawet nie moja jednostka macierzysta. Wlekli mnie tam tylko po to by po przesłuchaniu prokuratura i oddaniu próbek pisma do grafologa uchylić postępowanie wobec mnie.
Kurwy jebane.
Bili mi jakieś oszustwo bankowe gdzie ja kurwa w tym czasie siedziałem 😂
I pomimo takiego alibi i tak mnie tam wlekli.
Czaisz? Alibi kurwa niepodważalne ale postępowanie spadło dopiero po ekspertyzie grafologa😂
Jebana Smutna...
Na jednej ulicy kryminał i cmentarz...
Czy może być gorzej?
07.04.2024, 15:55
Nie pamiętam dokładnie ale to chyba wszystko co jest na tej hatfu ul.Smutnej
Cmentarz i pucha.
Wesoło tam raczej nie mają
Nazwa trafiona👌
Cmentarz i pucha.
Wesoło tam raczej nie mają
Nazwa trafiona👌
Powiem tak. Misza chciał brać ryzyko listu mówił mi przed puchą. Posłuchałem się w 100proc do jego wytycznych. Ryzyko bierze na siebie oficjalnie 0 moich danych i mojego pisma. Chciał ryzyko podjąć to podejmuje jak każdy z nas. Jak zadzwoni i powie że jest git to będzie dobrze jak coś nie pójdzie po myśli to się dowiem i wtedy dam info że nie wyszło. Nikt nie jest do tego zmuszany. Misza chce ryzyko, a ja pomagam z przyczyn moralnych w stosunku do niego. Gadaliśmy długo o tym czy to napewno dobry jest pomysł, ostatecznie zdecydował że mam wysłać jak będzie siedzieć. Ostatnio dał sygnał że mogę wysłać, oczywiście że nie w otwarty sposób.
08.04.2024, 17:38
Info od Miszy
Misza pozdrawia każdego. Wszystko u niego dobrze. Mówi że dla niego to hotel i dużo starych znajomych spotkał. Wysyłamy jutro mu pieniądze na pakę, wiadomo na wypiske wysyłać sensu nie ma. Jeszcze list mu nie przyszedł albo przyszedł ale dają listy w 1 dniu.
Misza pozdrawia każdego. Wszystko u niego dobrze. Mówi że dla niego to hotel i dużo starych znajomych spotkał. Wysyłamy jutro mu pieniądze na pakę, wiadomo na wypiske wysyłać sensu nie ma. Jeszcze list mu nie przyszedł albo przyszedł ale dają listy w 1 dniu.