Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak dobrze się nawadniasz, ile wody dziennie spożywasz? -13/04
14.04.2024, 01:09
Źle się nawadniam, to na pewno. Nie tylko przy spożywaniu RC, ale też na co dzień. Zwyczajnie przez większość czasu nie odczuwam tego pragnienia, żeby musieć się napić. Najczęściej przed snem dopada mnie susza i organizm domaga się wody.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.04.2024, 01:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2024, 01:24 przez qazplm1233.)
3 - 5 l wody, w moim przyapadku zalezty tez duzo czy dzien treningowy czy nie
14.04.2024, 10:24
O matko jestem w szoku ile wy wody czy innego napoju potraficie wypić. Jeśli chodzi o mnie to pije bardzo mało aż za mało szczególnie latem a jak dojdzie do tego RC to chodzę odwodniony. Na ten moment wypiłem kilka łyków wody i kawa się parzy ale czy się zaparzy chuj wie bo coś mnie ostatnim czasem wkurwia.
14.04.2024, 13:21
kawe ja miele ziarna w mlynku , a dlaczego sie ma nie zaparzyc ? a i nie wiem ,ile w tym prawdty, ale podobno wrzadkiem sie nie zalewa kawy
14.04.2024, 17:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2024, 17:21 przez Ferdzio Kiepski.)
Piwka to tak z 3 litry dziennie bo ciepło się robi
Woda czasami wlatuje, może jak czasem w pysku zaschnie to się napije z kranu tak to herbatki jakieś ziołowe i napoje gazowane
czasem energetyk lub izotonik do roboty
no ale jak mi drzewa zaowocują to beda kompoty
Woda czasami wlatuje, może jak czasem w pysku zaschnie to się napije z kranu tak to herbatki jakieś ziołowe i napoje gazowane
czasem energetyk lub izotonik do roboty
no ale jak mi drzewa zaowocują to beda kompoty
14.04.2024, 17:25
(14.04.2024, 13:21)qazplm1233 napisał(a): kawe ja miele ziarna w mlynku , a dlaczego sie ma nie zaparzyc ? a i nie wiem ,ile w tym prawdty, ale podobno wrzadkiem sie nie zalewa kawy
No właśnie chuj wie czasem mi się zaparzy a raz nie. Teraz poszło wszystko ok. Ja tam mam zwyczajną najzwyklejszą kawę parzoną.
Ferdzio Kiepski piwa czy energetyk to chwilowe uspokojenie pragnienia wiesz o tym?
14.04.2024, 17:40
2,5 - 3 l,
Najlepiej smakuje mi chłodna (ale nie zimna ) woda mineralna niegazowana. Do tej wody wrzucam jakieś rozpuszczalne elektrolity / witaminy / minerały.
Przy upałch zwiększam odpowiednio płyny. Człowiek głównie składa się z wody, noworodek ponad 70 %, z wiekiem to spada do 55 - 60 % wody, ale zawsze to istotna ilość.
Pamiętajcie : Woda zdrowia Wam doda !
Najlepiej smakuje mi chłodna (ale nie zimna ) woda mineralna niegazowana. Do tej wody wrzucam jakieś rozpuszczalne elektrolity / witaminy / minerały.
Przy upałch zwiększam odpowiednio płyny. Człowiek głównie składa się z wody, noworodek ponad 70 %, z wiekiem to spada do 55 - 60 % wody, ale zawsze to istotna ilość.
Pamiętajcie : Woda zdrowia Wam doda !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !