Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
14.04.2024, 18:09
Zawsze zanim zacznę imprezować, to przygotowuje sobie obiad i zostawiam w lodówce, "gotowca" do podgrzania.
Do tego nastawiam alarmy na jakąś tam godzinę z powtórzeniami co 2h.
Tylko tak jestem w stanie coś wartościowego dla dobra organizmu "wcisnąć".
Do tego nastawiam alarmy na jakąś tam godzinę z powtórzeniami co 2h.
Tylko tak jestem w stanie coś wartościowego dla dobra organizmu "wcisnąć".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
15.04.2024, 20:51
Makro się liczy chłopaki. Makro
Białko
Węgle
Tłuszcz
Przygotować sobie np spagetti. Albo omleta ale z warzywami i kurczakiem.
Tosty z kurczakiem wcześniej grillowanym mniam, pycha..ser mozzarella, dodatki jak kto lubi
Potem wiadomo RC hehe
I Ja np mam już przygotowany szejk wysoko Białkowy i węglowodanowy.
I sobie popijam wraz z wrzutami NAC, omega, cystone, potas
Białko
Węgle
Tłuszcz
Przygotować sobie np spagetti. Albo omleta ale z warzywami i kurczakiem.
Tosty z kurczakiem wcześniej grillowanym mniam, pycha..ser mozzarella, dodatki jak kto lubi
Potem wiadomo RC hehe
I Ja np mam już przygotowany szejk wysoko Białkowy i węglowodanowy.
I sobie popijam wraz z wrzutami NAC, omega, cystone, potas
20.04.2024, 17:42
A co to za problem upiec xDD chociaż jak człowiek styrany to nie ma siły na takie fanaberie, rozumiem.
te buleczki sa zajebiste. :d kiedys jak walilem to tez nie moglem nic przelknac wgl, podniebienie mnie tak nakurwialo ze szok. a teraz normalnie, nawet bardziej glodny sie robie jak zajebie. na kolacje sloik fasoli, moze jakis chleb w jajku bo uwielbiam i ogien. ale jak sie pozniej spierdole to o matko, pol wioski bym tym wybil i najlepiej ze 2 piwa na noc jak siedze bo o piciu zdarza mi sie zapomniec ale o piwie nigdy. i se sacze
prostuj się kurwo
17.07.2024, 14:37
Chleb w jajku to złoto 😋 kwestia też jak się przygotuje. Niektórzy skórki zostawiają i tylko ten środek wyrążają i w środek wybijają jajko. To zawsze przejdzie przez żołądek jeśli jajko jest na pół ścięte.
29.07.2024, 22:48
Zależy co tam używacie nie ale tak ogólnie to najlepsze jest białeczko. Czy to serwatkowe na mleczku rozmieszane czy jakiś batonik białkowy. Stawia na nogi i dosyć łatwo wchodzi. Są rzeczy co wchodzą łatwiej to fakt ale efekt po białku jak wpierdalasz stimy to dosłownie jakbyś wypił potiona zdrowia.