Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Surowsze kary za multikonta.
05.05.2024, 19:54
No trza jeb***, k**** coraz więcej tego sku********. Pierdolone 3g ćpania + 3 + 3 i zbierają kutasy żeby zaoszczędzić parę złotych, korzystać z tego że Escobar daje i tego nie doceniać, nie mieć k**** wdzięczności tylko jeb**** ile się da.
Wpierdala się codziennie w kurwę jakichś nowych kont, coś tam pierdolą ale to shitpost, który na szczęście moderacja usuwa. No i jak dopierdolą ze 100 postów to może jakoś wbiją te 20 rep i dalej będzie shitpost
Ja wiem, że VPNy socksy proxy chuje muje chociaż większość pewnie VPN no bo w sumie czego się bać
Są takie kurwa świeżaki, 40 osób aktywnych ale chat świeci pustkami, garstka osób używa.
Zamiast rozmawiać kurwa na chacie o pierdołach to piszą chujowe posty żeby tylko się nachapać.
Jeb*** was świnie jebane multikonciarze, nauczcie się kurwa czegoś takiego jak wdzięczność, a nie gryziecie rękę która was karmi.
Wpierdala się codziennie w kurwę jakichś nowych kont, coś tam pierdolą ale to shitpost, który na szczęście moderacja usuwa. No i jak dopierdolą ze 100 postów to może jakoś wbiją te 20 rep i dalej będzie shitpost
Ja wiem, że VPNy socksy proxy chuje muje chociaż większość pewnie VPN no bo w sumie czego się bać
Są takie kurwa świeżaki, 40 osób aktywnych ale chat świeci pustkami, garstka osób używa.
Zamiast rozmawiać kurwa na chacie o pierdołach to piszą chujowe posty żeby tylko się nachapać.
Jeb*** was świnie jebane multikonciarze, nauczcie się kurwa czegoś takiego jak wdzięczność, a nie gryziecie rękę która was karmi.
05.05.2024, 20:37
A zamiast pisać chujowe posty z 3 kont to można przecież przysiąść z jednego i zgarnąć dychę jak człowiek. Sample każden jeden by chciał a postu tygodnia pisać nie ma komu.
05.05.2024, 23:00
@"Twilight Sparkle" chuj tam nagrody to powinna być jakaś społeczność, oczywiście jeśli jest coś na temat - niech piszą w tematach. A oni kurwa skrobią, coś tam wymyślają żeby było.
A dlaczego są pisane chujowe posty z 3 kont? Wolnych miejsc jest w chuj wolnych, 25 osób może dostać. 1 miejsce które zgarnia dychę zapewne ma więcej niż 60 postów tygodniowo, musieliby się przebijać tymi swoimi wypocinami, bo i tak połowa jest usuwana.
A tak to napierdoli shitpost na 3 kontach, 20 tygodniowo żeby limit był i wyjebka.
Najlepszy sposób to jak będzie jakiś mulciak zamawiał dajmy na to te 3 ptaki do jednego gniazda to uprzedzić chuja przed przylotem podać chujowe jakieś dane do odbioru i niech lata 15 razy. A w gniazdku będzie pusto
Albo nie wiem kurwa jakieś konfetti wysłać albo takiego pajaca co wyskakuje
Chuj wie, mówię kurwa co te dekle nie odjebia dla paru gram to chuj
Chat prawie zawsze pusty, aktywnych 10 sztuk i tylko posty posty bo kurwa chlory w lepie
Do roboty kurwa, to nie copywriting xD
A dlaczego są pisane chujowe posty z 3 kont? Wolnych miejsc jest w chuj wolnych, 25 osób może dostać. 1 miejsce które zgarnia dychę zapewne ma więcej niż 60 postów tygodniowo, musieliby się przebijać tymi swoimi wypocinami, bo i tak połowa jest usuwana.
A tak to napierdoli shitpost na 3 kontach, 20 tygodniowo żeby limit był i wyjebka.
Najlepszy sposób to jak będzie jakiś mulciak zamawiał dajmy na to te 3 ptaki do jednego gniazda to uprzedzić chuja przed przylotem podać chujowe jakieś dane do odbioru i niech lata 15 razy. A w gniazdku będzie pusto
Albo nie wiem kurwa jakieś konfetti wysłać albo takiego pajaca co wyskakuje
Chuj wie, mówię kurwa co te dekle nie odjebia dla paru gram to chuj
Chat prawie zawsze pusty, aktywnych 10 sztuk i tylko posty posty bo kurwa chlory w lepie
Do roboty kurwa, to nie copywriting xD
06.05.2024, 09:37
No Benito lekko się uruchomiłeś. xD No, ale dobrze co racja to racja. Tym bardziej z tym czatem tam są stali użytkownicy tylko typu ja i pare innych osób. A żeby ktoś nowy wbił i napisał chociażby najzwyklejsze "siema" to nie ma nikogo. Także trochę chujnią wieje pod tym względem. Co do multi kont chyba teraz się uspokoiło lekko? Ja tam w sumie na to uwagi nie zwracam. Jeśli na nagrodę się nie złapie to zawsze zamówienie zrobię. Więc ćpanie i tak będzie.
06.05.2024, 10:32
Jak chcecie mieć społeczność to musimy pomyśleć jak się pointegrować czy coś xD
06.05.2024, 14:13
Ja z czata nigdy nie korzystałem, bo moje jedyne urządzenie, na którym korzystam z neta to telefon, a na nim chujowo się czatuje. Laptop mi się zjebał 6 lat temu i nie czułem potrzeby jego naprawy. A w pracy nie wpisuje nic związanego z ćpaniem, żeby nigdy sobie przypału jakiegoś nie zrobić. Ale może kiedyś tam wpadnę.
A multikonta, że komuś się chce zakładać to naprawdę musi mieć chooyowe życie, jakiś desperat na te sample. Niech do roboty idą zarobić jak ich nie stać na zamówienie.
A multikonta, że komuś się chce zakładać to naprawdę musi mieć chooyowe życie, jakiś desperat na te sample. Niech do roboty idą zarobić jak ich nie stać na zamówienie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność