Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie szukać gdy nie ma gdzieś szukać
12.06.2024, 08:38
Niniejsza o większość. Mieszkasz w małym mieście, ciśnienie Ci rosło od weekendu, ale okazało się opóźnienie ziomki już na wylocie, siedzisz sam jak ten outsider piszczący wersy o bezsensownej istocie jestestwa w 4 ścianach, a telegramy zazwyczaj dają opcję wysyłki....
Gdzie jeszcze jest szansa na cokolwiek według Ciebie?
12.06.2024, 08:51
Bądź sławnym nawet o tym nie wiedząc. Atencyjne celebrytki mogą mi possać
Ktoś poważny ma jakieś sposoby? W Berlinie przykładowo to nie problem hel czy Coco na ulicy ogarnąć, ale ta Polska jakas taka podejrzliwe patrzącą 😃
Ktoś poważny ma jakieś sposoby? W Berlinie przykładowo to nie problem hel czy Coco na ulicy ogarnąć, ale ta Polska jakas taka podejrzliwe patrzącą 😃
12.06.2024, 08:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2024, 09:03 przez Lifeisbrutal.)
Kurwa dziwny zbieg okoliczności Yalas zniknął potem nagle Kajabuza teraz Yalas wrócił i Kajabuza w formie Dawidka. XD Ciekawe co we dwójkę robili. XD
Ps. Nie pajacuj bo bana dostaniesz skoro już nie chcesz być Kajabuzą to bądź Dawidkiem ale normalnym.
Oczywiście bez urazy.
Ps. Nie pajacuj bo bana dostaniesz skoro już nie chcesz być Kajabuzą to bądź Dawidkiem ale normalnym.
Oczywiście bez urazy.
12.06.2024, 09:26
możesz, zawsze metkota zrobić parę razy tak robiłem jak lipa na rynku była i posucha dawne czasy przepisy po necie latają
12.06.2024, 09:27
Ja pajacuje? Zadaje normalne pytanie o pomoc, poradę, to mi z jakimiś swoimi domysłami wyjeżdżasz dziecino. Skończyłem. Proszę o rady jeśli macie jakieś sposoby
12.06.2024, 09:30
Z apteki coś weź acodin lub kodeine albo na recke alpre czy clona i do się urebac do tego browary
12.06.2024, 09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2024, 09:38 przez Lifeisbrutal.)
Kapitan Żeby dostać benzo musi najpierw się udać do lekarza. Na ładną buźkę mu nie dadzą tak z dupy nie znając go wcale zresztą on muszą to odznaczyć w swoim całym systemie. No chyba, że ma wtyki jakieś i ktoś mu sprzeda spod lady w tej aptece to będzie miał.
Potwierdzam. Działa. Co do wcześniejszych wypowiedzi- nie wiem co cpacie, ale ja tego nie chcę. Chcę być normalnie ogarniającym rzeczywistość człowiekiem, a nie po jakimś krysztale odbiegać od tematu i myśleć, że jest ok