Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666!
20.06.2024, 19:53
Diabeł widzę na wielu frontach działa aż nowy user się pojawił.
Huj w te 300 zł tyle to ja zarabiam w dwie h siedząc w domu na dupie. Nie jestem taką miernotą która musi robić wyjebki bliki na 300zł. Mam nadziej, że do 01.07 Ci starczy i będziesz miał jakieś żarcie w lodówce.
Z tym potwierdzeniem że mamy ci pokazać, że nic nie zostało wysłane to rozśmieszyłeś mnie tak, że monitor oplułem. Poza tym umawialiśmy się na wysłkę na maila - o jakiej apce coś kręcisz. Trakingu nie dostałem. Nie będę lewej simki i apki inpost zakładał dla tak małych transakcji, chyba cie bóg opuścił.
Wrzuciłbym tu zapis screenów, z rozmowy ale szkoda strzępić ryja są tam pewne dane wrażliwe - w każdym razie administracja dostała zapis rozmowy z tobą, żeby mieli świadomość jaka łajza i wyłudzacz tu siedzi. Prawda jest taka, że siedzisz tu po to aby pisać gówno posty aby załapać się na nagrodę i robić wyjebki na nowych userach.
Jak ktoś jest zainteresowany jaką socjotechnikę stosuje ten szkodnik zapraszam na PW.
A no i racja jest taka, że to ja dałem się wyjebać pod wpływem emocji - administracji nic do tego aby rozwiązywać takie tematy pomiędzy userami które odbył się na PW.
I nie strasz tu ludzi że kogoś byś pobił bo jakbyś był taki cfaniak to byś dziesiony na mieście robił a nie bawił się w takie śmieszne wyjebki.
Wrzuć potwierdzenie wysyłki na mail na który się umawialiśmy z numerem paczkomatu + traking wtedy zamkniesz nam mordy a ja oficjalnie cie przeproszę i cofnę wszystko co powiedziałem.
Z mojej strony to wszystko w tym temacie.
20.06.2024, 20:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.06.2024, 20:40 przez kot_kreskowy.)
Kto wiatr sieje,
Burzę zbiera.
Burzę zbiera.
20.06.2024, 21:46
Ale co mamy Ci dać? Potwierdzenie nie wysłania paczki? Tracka którego niedostałem? To że koleś po płatności zablokował mnie na forum i nie odpowiada i na session również samo w sobie jest nienormalne i podłe wobec osoby z którą robisz interes.
Napisałem wyżej że screeny z rozmowy session/forum PW mogę wysłać zainteresowanym dla przestrogi na PW.
A poza tym całą tę sprawę mam już w dupie.
Napisałem wyżej że screeny z rozmowy session/forum PW mogę wysłać zainteresowanym dla przestrogi na PW.
A poza tym całą tę sprawę mam już w dupie.
20.06.2024, 22:21
(20.06.2024, 21:21)W4M4H napisał(a): Może ktoś pokazać wkoncu jakiś dowód?
Nikogo nie bronie ale no z boku dziwnie to wygląda.
Bo zaraz powiecie że misza nie siedzi tylko was wykorzystujemy itd. Dajcie konkret wkoncu jakiś
A widziałeś kiedyś potwierdzenie nienadania paczki ? 😅🤣
Ew jakiego dowodu oczekujesz ?
20.06.2024, 22:36
Jesli chodzi o dowód to np rozmowę lub coś co może to udowodnić. Wiecie o co chodzi. Dużo osób jest co mówi że ktoś się rozjebał bez białka i dowodów na to. Pomówienia są wszędzie i trzeba uważać na takie rzeczy bez dowodow.