Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
"Żuromiński duch" w rękach policji.
30.06.2024, 14:33
"Fentanyl. Duch. Żuromin. To słowa, symbole tej trucizny XXI wieku, jakim jest właśnie fentanyl i innego typu narkotyki, które zbierają śmiertelne żniwo na całym świecie i zaczynają także w Polsce - powiedział premier w nagraniu zatytułowanym "Dopadniemy ich".
"To jedno zdanie "musicie ich dopaść", ono będzie towarzyszyło naszej pracy każdego dnia. Nikt, kto w Polsce zajmuje się tym przeklętym biznesem narkotykowym, nie pozostanie bezpieczny - zapewnił szef rządu."
więcej na:
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-...Id,7596404
się chłopaki wzięli do roboty..
"To jedno zdanie "musicie ich dopaść", ono będzie towarzyszyło naszej pracy każdego dnia. Nikt, kto w Polsce zajmuje się tym przeklętym biznesem narkotykowym, nie pozostanie bezpieczny - zapewnił szef rządu."
więcej na:
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-...Id,7596404
się chłopaki wzięli do roboty..
30.06.2024, 15:28
Jak już wrzucasz newsa to chociaż wklej całego, a nie dwa zdania i "więcej na". Cieszę się, że jest źródło, ale najlepiej jak ono jest pod przeklejonym artykułem, a nie jakimś jego teaserem.
swoją drogą "fentanyl" synonimem "tej trucizny", no yyy, chyba tak - nie łapali go przecież za robienie dziur w samarkach tylko za fentanyl, tak mi się zdawało?
A ten żuromin... żuromin rozumiem jest już nowym Kensington?
swoją drogą "fentanyl" synonimem "tej trucizny", no yyy, chyba tak - nie łapali go przecież za robienie dziur w samarkach tylko za fentanyl, tak mi się zdawało?
A ten żuromin... żuromin rozumiem jest już nowym Kensington?
Cytat:Wtorkowe nagranie premiera zostało opublikowane kilka godzin po zatrzymaniu "żuromińskiego ducha" oraz czterech innych osób podejrzanych o handel fentalnylem (jedna z nich została zwolniona, będzie zeznawać w charakterze świadka - red.). To silny opioidowy lek stosowany np. w uśmierzaniu bólu podczas terapii onkologicznej.
30.06.2024, 15:42
tu bardziej chodziło mi o przesłanie, że rząd jakoś bardziej przez ten fenantyl wziął się za sprzedawców tydzież vendorów.
Może ostatnie wydarzenia związane z forum są z tym głeboko powiązane.
i dzięki za lekcje
Może ostatnie wydarzenia związane z forum są z tym głeboko powiązane.
i dzięki za lekcje
30.06.2024, 16:18
DarkSonia Wziął sie, głównie dlatego ze potrzeba im pilnie jakiejś kampanii wizerunkowej, a to że "dzieci nie bedo umierały" to taki tam, profit poboczny, że złapią paru debili którzy się pchają na salony, za nimi przyjdzie 10 kolejnych. Ważne że premier będzie mógl w najbliższej przyszłości powiedzieć "to ja kazałem aresztować ducha z żuromina który zabijał polskie dzieci na śmierć fentedronem", no tak tak, tak było przecież. Dziękujemy panie premierze, gdyby nie panskie przywództwo w tych trudnych czasach, to umarłoby następne 5 miliardów niewinnych dzieci w ciągu następnych dni - tak groźny jest fentanyl, popatrzysz na niego i umierasz. Mój kumpel miał tylko okulary przeciwsłoneczne i po popatrzeniu dopadła go depresja oddechowa, ale na szczęście go uratowaliśmy. Najlepiej patrzeć przez maskę dla spawacza, ona gwarantuje ochronę.
Jak ja kocham media glównego nurtu.
330 plastrów? coś cienko jak na ducha. Powinien mieć 33333300000000 znając jego. I co on miał, osobny magazyn na 330 plastrów? A gdzie jest 32943243344482427 kilogramów 4cmc, 3cmc, amfetaminy, jarania, mdma? Pochwaliliby się tylko jakimiś marnymi 330 plastrami podczas gdy podobno jebnęli magazyn dużego gracza? Nonsens.
Ostatnie wydarzenia z forum nie są powiązane z tym newsem, jestem o tym przekonany. Musieli wymyślić jakąś ksywkę pewnie czy ki chuj, źeby brzmiało groźnie/strasznie, to wymyślili ducha, że hehe duchy hehe ponury kosiarz ze fentanyl śmierć, takie tam.
Jak ja kocham media glównego nurtu.
Cytat:W trakcie czynności policja zabezpieczyła 330 plastrów przeciwbólowych zawierających fentanyl
330 plastrów? coś cienko jak na ducha. Powinien mieć 33333300000000 znając jego. I co on miał, osobny magazyn na 330 plastrów? A gdzie jest 32943243344482427 kilogramów 4cmc, 3cmc, amfetaminy, jarania, mdma? Pochwaliliby się tylko jakimiś marnymi 330 plastrami podczas gdy podobno jebnęli magazyn dużego gracza? Nonsens.
Ostatnie wydarzenia z forum nie są powiązane z tym newsem, jestem o tym przekonany. Musieli wymyślić jakąś ksywkę pewnie czy ki chuj, źeby brzmiało groźnie/strasznie, to wymyślili ducha, że hehe duchy hehe ponury kosiarz ze fentanyl śmierć, takie tam.
30.06.2024, 16:20
Taaaaa Bo nagle odnaleźli tajną szybką i niezawodną metodę łapania hurtem Vendorów.😉
Kudłaty ninja im przekazał tajemną wiedzę 😎
Kudłaty ninja im przekazał tajemną wiedzę 😎
Metamorfoza
30.06.2024, 16:22
Gdyby ważniejsze było jebniecientego Ducha, niż źródła z którego on to ma? Za pewne jakiś konował pisze na staruszków recki..
30.06.2024, 22:39
Lukas1985 kot_kreskowy sebekx9 patrzcie na to kurwa, myślałem że padnę ze śmiechu - o fentanylowym killerze, duchu z żuromina już mówią nie tylko po naszemu. To się nazywa rozdmuchać zatrzymanie jednego debila, jakich na przestrzeni lat były spokojnie dziesiątki, setki
01.07.2024, 10:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.07.2024, 10:48 przez kot_kreskowy.)
Teraz bedziemy na świecie uważani za kraj który się nie patyczkuje z tymi złymi wstrętnymi handlarzami, gdzie służby wiedzą o wszystkim i rekwirują co się da...
Tymczasem ćpuny w polsce
Tymczasem ćpuny w polsce
Metamorfoza