Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PiHP
07.07.2024, 11:15
(28.06.2024, 08:00)qazplm1233 napisał(a): apihp - 30% mocy PVP
Tego tak się nie da okeślioć %-owo.
Przecież profil działnia nieco inny jest między alfami.
Spotakłem się z taką kosą/mocarzem (pihp), że nie powiedziałbym, że kto wygrał by w pojedynku rewolewrowców.
BTW Może jestem w mniejszości, ale bardziej czekam na A-PIHP.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.07.2024, 15:52
(24.06.2024, 11:28)Diabeuu666 napisał(a): No ale aiphp jest dużo łatwiejsza do ogarnięcia niz takie apvp czy aphp takie moje zdanie. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić.. człowiek uczy się całe Życie a ja w temacie dostępności czy też syntez nie siedzę..jestem konsumentem.
Ale z tego co pamiętam to Escobar miał mega zajebiste aiphp.
Pamiętam jak do mega słodkiej herbaty sobie na oko wsypalem prosto z worka może grama. Herbatę piłem powoli bo mimo tony cukru była obrzydliwa haha i to całe szczęście bo wypiłem może pół i jak mi weszło to JPRDL! Jedna z najlepszych lot na pirolidynach. Euforia mega, libido, i ten kop że az mi włosy na rękach postawiło. I to był też pierwz raz kiedy w taki sposób próbowałem jakąkolwiek alfę.
Zawsze sniff albo vapo.
Mega polecam oral ale nie takie dawki. Zobaczycie jaka jest różnica w działaniu!! ❤️💥
Zawsze po prostu wapowałem i wciąż próbuję zrozumieć, dlaczego nie czuję żadnego pośpiechu (lub w końcu tylko niewielką wskazówkę) z tych pirolidynofenonów, ale nigdy nie myślałem o dawkowaniu tak jak ty.
07.07.2024, 15:56
To trwało 20-25min około
I czułem już że jest o kurwa ale mocno.
Czułem jak moja głowa zrobiła się z małych kwadracikow i zaczęła się zsuwać na bok. Kolory jak po LSD na kantach przedmiotów taka luna niebieskia. Pamiętam jak dziewczyna po mnie przyszła do kuchni. To uczyłem się chodzic na nowo. Wszystko się trzęsło
I czułem już że jest o kurwa ale mocno.
Czułem jak moja głowa zrobiła się z małych kwadracikow i zaczęła się zsuwać na bok. Kolory jak po LSD na kantach przedmiotów taka luna niebieskia. Pamiętam jak dziewczyna po mnie przyszła do kuchni. To uczyłem się chodzic na nowo. Wszystko się trzęsło
09.07.2024, 19:44
(26.06.2024, 07:29)Diabeuu666 napisał(a): No jasne, że apvp jest lepsze od aiphp tutaj nie wgl dyskusji. Ale też brakuje mi APHP. Ostatni sort jaki próbowałem Aphp to było za legala jeszcze i walił octem. Normalnie jakby ktoś to polał nim.
Ale kopało to też ogień. Działało bardziej euforycznie niż apvp, kop myślę że bardzo zbliżony albo taki sam, długość działania też podobna ale schizy były gorsze, oj tak 😁
Przypadkiem "dawne" sorty a-pvp zapachowo pod ocet nie podchodziły ?
Przecież obecnie dostępne (chodzi mi o teraz, które są oraz te z paru miesięcy wstecz ) nigdy nie miały zapachu zbliżonego do octu, a a-pvp owszem.
Ludzie piszą, o schizach, wydaje się, że one mogą wystąpować przy maratonach.
Przykłdowo ktoś idzie w balet na 4 nocki nie spania, to czy będzie to któraś z alf czy 3-CMC, to tak długi brak snu sam w sobie powoduje "schizy".
Przecież można nie brać nic i jeśli by się udało nie spać 3-4 nocki, to sam mózg tak wyczerpany może tworzyć halucynacje, nie trzeba substancji psychoatywnych.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
09.07.2024, 19:46
Było apvp za legala praktycznie bez zapachu, zawsze.
Pojawiło się APHP waliło octem zawsze.
Aiphp zacząlem walić jak nie było aphp i apvp. I żaden sort aiphp nie walił octem
Przecież APHP to analog apvp wiec wiadomo że schizy były szybciej i gorsze to normalne przy każdym analogu
Pojawiło się APHP waliło octem zawsze.
Aiphp zacząlem walić jak nie było aphp i apvp. I żaden sort aiphp nie walił octem
Przecież APHP to analog apvp wiec wiadomo że schizy były szybciej i gorsze to normalne przy każdym analogu