Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
09.07.2024, 08:49
No mówię poważnie..bo Ja nie wale chlorow na ogół żadnych
3cmc to jedyny wyjątek jest i to rzadko
I on Escobar ten bandyta to idealna nazwa. Bo zrobił mi niezły wjazd na chatę w głowie 🤘🏻😈🤘🏻
Czy ktoś może wrzucić foty wszystkich 3 Bandziorów?
Ja testowałem tylko tego pomarańczowego i był ogień 🔥
Czy pozostałe dwa mu dorównują?
Szczególnie o libido chodzi. Speed też musi być w trójce.
3cmc to jedyny wyjątek jest i to rzadko
I on Escobar ten bandyta to idealna nazwa. Bo zrobił mi niezły wjazd na chatę w głowie 🤘🏻😈🤘🏻
Czy ktoś może wrzucić foty wszystkich 3 Bandziorów?
Ja testowałem tylko tego pomarańczowego i był ogień 🔥
Czy pozostałe dwa mu dorównują?
Szczególnie o libido chodzi. Speed też musi być w trójce.
09.07.2024, 16:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.07.2024, 16:57 przez Lifeisbrutal.
Powód edycji: Literówka xD
)
3-CMC BANDIT
Z góry przepraszam za brak zdjęcia, ale bandyta zabrał mnie totalnie do innego świata.
Cóż moge napisać o tej trójce. 200mg i robi robotę, otrzymałem sort w kolorze ciemno żółtym, bez zapachu. Aplikacja dla noska delikatna.
Bandit totalny rozpierdalacz na łopatki i części pierwsze.
Zaczyna się kreatywne myślenie dlatego wyjebałem z ziomkiem w plener pojeździć na rowerach po jakiś tam polanach, oczywiście temat mając przy sobie by poprawić gdzieś w postoju.
Euforia niesamowita, szczerze nie wiem czy to słoneczko grzało tak mocno czy działanie bandit było tak silne. Zgadując jedno z drugim się skumulowało .
No nic jedziemy rowerkami, śmiejemy się jak pojebani dopadła nas taka dziecięca radość. Pora na przystanek na polanie a z przystankiem pora na kolejne kreski.
Weszło gładko, aż w pewnym momencie poczuliśmy przypływ krwi, libido skończyło up.
Pogadaliśmy jeszcze trochę i tak wrócił każdy do swojego domu. W domu kolejne poprawki libido przybierało na mocy do takiego stopnia, że uczyniłem swoją powinność. XD Taki stan utrzymywał się w chuj długo czasu. Stopniowo z upływem emocji malało.
POLECAM każdy sort bandita, każdy daje czadu. Escobar Wie jak wywołać uśmiech na twarzy. Najlepsze cmc na rynku. Escobar żyj 200 lat, kto inny dostarczy nam tak dobrego klefa jak nie Ty? No nikt, jesteś jedny. Pozdro, pobierać bez chwili zastanowienia. 😎
Z góry przepraszam za brak zdjęcia, ale bandyta zabrał mnie totalnie do innego świata.
Cóż moge napisać o tej trójce. 200mg i robi robotę, otrzymałem sort w kolorze ciemno żółtym, bez zapachu. Aplikacja dla noska delikatna.
Bandit totalny rozpierdalacz na łopatki i części pierwsze.
Zaczyna się kreatywne myślenie dlatego wyjebałem z ziomkiem w plener pojeździć na rowerach po jakiś tam polanach, oczywiście temat mając przy sobie by poprawić gdzieś w postoju.
Euforia niesamowita, szczerze nie wiem czy to słoneczko grzało tak mocno czy działanie bandit było tak silne. Zgadując jedno z drugim się skumulowało .
No nic jedziemy rowerkami, śmiejemy się jak pojebani dopadła nas taka dziecięca radość. Pora na przystanek na polanie a z przystankiem pora na kolejne kreski.
Weszło gładko, aż w pewnym momencie poczuliśmy przypływ krwi, libido skończyło up.
Pogadaliśmy jeszcze trochę i tak wrócił każdy do swojego domu. W domu kolejne poprawki libido przybierało na mocy do takiego stopnia, że uczyniłem swoją powinność. XD Taki stan utrzymywał się w chuj długo czasu. Stopniowo z upływem emocji malało.
POLECAM każdy sort bandita, każdy daje czadu. Escobar Wie jak wywołać uśmiech na twarzy. Najlepsze cmc na rynku. Escobar żyj 200 lat, kto inny dostarczy nam tak dobrego klefa jak nie Ty? No nikt, jesteś jedny. Pozdro, pobierać bez chwili zastanowienia. 😎
09.07.2024, 17:00
Lifeisbrutal
Czyli mówisz, jak się wybiera człowiek na wakacyjny casting XES.pl to się przyda aby przypudrować nosek na bts?
Czyli mówisz, jak się wybiera człowiek na wakacyjny casting XES.pl to się przyda aby przypudrować nosek na bts?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.07.2024, 07:26
Jeśli chodzi o bandita, to który działa speedowo? Czy wszystkie trzy sorty są typowymi euforykami?
10.07.2024, 08:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2024, 08:46 przez Lifeisbrutal.)
dzwudziesty Ten żółty działa speed też.
10.07.2024, 09:26
Lifeisbrutal kierwa, czytam ten twój opis do momentu, że libido nagle skoczyło i se myślę "oho, ale będzie akcja" 😂
Zbyt bogatą mam wyobraźnię, ale nie tam gdzie potrzeba haha
Zbyt bogatą mam wyobraźnię, ale nie tam gdzie potrzeba haha
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
10.07.2024, 09:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2024, 10:08 przez Lifeisbrutal.)
kurvvisko Nie no to ziomek do rany przyłóż zresztą nie pozwolił by żebym odjebał głupotę której później bym żałował. U niego może akcja była bo ma dupe, ale samemu też było fajnie . Jeśli ktoś lubi dragi i seks to idealne kombo w połączeniu z bandit.
10.07.2024, 14:08
(05.07.2024, 04:52)kot_kreskowy napisał(a): Proszę bardzo
Obecnie są trzy sorty 3CMC BANDIT.
Dwa tygodnie temu miałem #3 i uważam że to jedna z najlepszych trójek, TOP!
Dopaminowy rozpierdalator.
Pierdolony demon sexu.
Dostałem go w nagrodzie i tak mi zasmakował, że złożyłem na niego normalne zamówienie.
UWAGA PROTIP
Jeśli chcesz dostać konkrenie wybrany przez siebie sort, sugeruję przy zamówieniu załączyć bezpośredni link do opini, która zawiera zdjęcie danego sortu😎
10.07.2024, 15:09
Witam jestem świeżo po testach Bandita temat petarda po odebraniu paczki poszedłem nad rzekę żeby ją otworzyć odrazu poszła bombka weksla bardzo szybko wracając z powrotem słuchałem muzyki i tancowalem
10/10
10/10