Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
11.07.2024, 18:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.07.2024, 18:29 przez Lifeisbrutal.)
DamJanos W regulaminie sklepu jest jasno napisane. Paki latają od 2 do 5 dni roboczych. Martwić i pisać możesz się dopiero po 5 dniach jeśli paka nie dotrze do celu. Na ten moment nie martwił bym się i nie siał fermentu tam gdzie nie jest to potrzebne. Sklep jest najbardziej legitnym. Zamówienia składam na okrągło i Escobar nigdy mnie nie zawiódł. Poczekaj spokojnie, myśle, że przy weekendzie paka będzie w twoich rękach.
12.07.2024, 13:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.07.2024, 13:16 przez Lifeisbrutal.)
Kodzik wpadł, paka odebrana. Zawartość paczki jak zawsze się zgadza. Co tutaj dużo pisać. Najlepszy vendor pod słońcem. Pobierajcie tylko od niego. Wszystko prima sort.
A tutaj vapeny, które otrzymałem :
Escobar Dziękuję 😎
A tutaj vapeny, które otrzymałem :
Escobar Dziękuję 😎
(11.07.2024, 17:56)DamJanos napisał(a): 3 dni czekam i 0 informacji to normalne? Pierwszy raz zamawiałem
Warunki współpracy mialeś opisane w instrukcji opłaty. Nie mam zwyczaju wysylać codziennie raportów z naszej pracy. Dostaniesz info jak gołąb doleci, Pozdrawiam
Witamy
3cmc ICE jest juz dostepne, zapraszamy
Dostępność:
4mmc JEST
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco JEST
3cmc ICE JEST
3cmc Bandit JEST
cherry JEST
superman JEST
coca cola JEST
To jest wszystko co w tym momencie mamy na stanie oraz mozemy mieć na stanie. Jeżeli czegoś tu nie widzisz to nie pytaj czy jest bo jakby było to bym napisał że jest. Na pytania typu "kiedy bedzie" nie jestem w stanie odpowiedzieć, nie wiadomo.
Paczka odebrana. Oczywiście już prawie zapomniałem, że Pablo jest mistrzem pakowania, ale tym razem jestem bardziej przygotowany ************************************* po co pisać na temat pakowania? Wystarczy info, że dobre pakowanie i tyle *
Jakąś reckę zdam jak przetestuję, może nawet dziś, ale nie jestem tego pewien.
Edit: post dotyczy 4mmc, ale recka już wleci w odpowiednim wątku.
Edit2: myślałem, że taka informacja nie będzie nieodpowiednia, lubię sobie rozbudowywać wypowiedzi. Wybaczcie i więcej się to nie powtórzy ☺️
Jakąś reckę zdam jak przetestuję, może nawet dziś, ale nie jestem tego pewien.
Edit: post dotyczy 4mmc, ale recka już wleci w odpowiednim wątku.
Edit2: myślałem, że taka informacja nie będzie nieodpowiednia, lubię sobie rozbudowywać wypowiedzi. Wybaczcie i więcej się to nie powtórzy ☺️
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
12.07.2024, 17:02
Również odebrałem jakiś czas temu paczuche,
Pierwsze zamówienie od tego vendora, trochę się martwiłem czy dojdzie bo dosyć długo szła ale ostatecznie dotarła i zrobiła bardzo dobry humor na weekend
Pakowanie na bardzo wysokim poziomie.
50tka bandita, niedługo zdam relację!
Pierwsze zamówienie od tego vendora, trochę się martwiłem czy dojdzie bo dosyć długo szła ale ostatecznie dotarła i zrobiła bardzo dobry humor na weekend
Pakowanie na bardzo wysokim poziomie.
50tka bandita, niedługo zdam relację!