Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ADB-BUTINACA - Opinie o produkcie
06.07.2024, 13:58
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu ADB-BUTINACA ze sklepu THE-FRC.is
15.07.2024, 17:42
W ciągu kilku najbliższych dni przybędzie do mnie sample ADB-Butinaca od @"TheFrC", przy pierwszej okazji przetestowania wleci szczegółowa recka dla produktu
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
17.07.2024, 09:47
KoneserTanichWin czekam na Twoją opinię i proporcje
Też czekam ale muszę poznać opinie bo ja nie bardzo to pale ale muszę poznać szczegóły
Huj pewnie chmurę złapie
Też czekam ale muszę poznać opinie bo ja nie bardzo to pale ale muszę poznać szczegóły
Huj pewnie chmurę złapie
17.07.2024, 15:28
Wszystko opiszę jak najbardziej szczegółowo będe w stanie @"LooL99X" , w zagranicznym internecie jak szukałem to bardzo pobieżne informacje i mocno odbiegające od siebie dawki widziałem, sam z tą substancją nie mam żadnego doświadczenia i absolutne minimum niezbędnej wiedzy jaką mam na ten temat zdobyłem od ziomka który mieszka w NL i łatwiej było by chyba powiedzieć czego on w życiu nie próbował niż tego co próbował (na dobry sposób, sporo praktycznej wiedzy a jednocześnie nie jest przećpany)
17.07.2024, 15:40
KoneserTanichWin bo tak w ciemno to bym uderzał 1:25g ale to różnie może być .
Może mamy tu jakieś mocarza i to będzie za mało ?
Ostatnio Renem synth canna się spierdolił słabe i krótko działające sorty.
No ale zobaczymy bo widzę rakiety z daleka latają to coś w temacie się ruszy .
Może mamy tu jakieś mocarza i to będzie za mało ?
Ostatnio Renem synth canna się spierdolił słabe i krótko działające sorty.
No ale zobaczymy bo widzę rakiety z daleka latają to coś w temacie się ruszy .
17.07.2024, 15:54
Od słonika jak brałem to robiłem 30/40 z tego adb butinaca ogólnie to do 50 można zrobić, wydaje mi się chyba że lepiej troszkę słabsze zrobić najwyżej zapalić jednego więcej niż za mocne ja się tego trochę napaliłem w życiu to wiem co mówię, kiedyś nm2201 czyściocha z tytoniem próbowałem, nie polecam
17.07.2024, 17:33
Czyli jakie ratio adb/tytoń polecacie wy panowie? Osobiście mam w planie zrobić liquid do e-fajki w ratio 50mg/ml roztoworu 70/30
17.07.2024, 17:35
Ja bym zrobił mocniejszą niż słabszą, najwyżej jak bedzie za mocne to sobie czystym podkładem rozcienczysz, a w drugą strone tego raczej nie zrobisz.
17.07.2024, 17:42
No to lecimy 150mg/ml i hulaj dusza, najwyżej - tak jak mówisz - rozcieńczę całość i tyle w temacie