Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
21.07.2024, 13:13
Pierwsze moje zamówienie u tego Vendora przebiegło pomyślnie, a przez nieznaczące komplikacje zostałem obdarowany gratisem Dzięki Escobar!
Polecam protip od kot_kreskowy, żeby w wiadomości do V wskazać na którym sorcie nam zależy. Ja prosiłem o bursztynowy i takowy dostałem
A co do samego sortu to kamienie suche, nie są wilgotne ani nic z tych rzeczy, strzelają pod kartą jak wściekłe. Dawki zacząłem od 150mg (metoda podania sniff), gdzie już było bardzo przyjemnie, a skończyłem na ok.220mg, więcej zdecydowanie nie było mi potrzebne Jest to jedna z lepszych trójek jakie miałem w ostatnich miesiącach testować, zasiada u mnie na podium.
Kontakt z Vendorem na wysokim poziomie, lot i bhp również nie ma się do czego przyczepić, na pewno nie będą to ostatnie moje zakupy w tym miejscu Polecam!
Polecam protip od kot_kreskowy, żeby w wiadomości do V wskazać na którym sorcie nam zależy. Ja prosiłem o bursztynowy i takowy dostałem
A co do samego sortu to kamienie suche, nie są wilgotne ani nic z tych rzeczy, strzelają pod kartą jak wściekłe. Dawki zacząłem od 150mg (metoda podania sniff), gdzie już było bardzo przyjemnie, a skończyłem na ok.220mg, więcej zdecydowanie nie było mi potrzebne Jest to jedna z lepszych trójek jakie miałem w ostatnich miesiącach testować, zasiada u mnie na podium.
Kontakt z Vendorem na wysokim poziomie, lot i bhp również nie ma się do czego przyczepić, na pewno nie będą to ostatnie moje zakupy w tym miejscu Polecam!
21.07.2024, 17:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2024, 17:30 przez kot_kreskowy.)
Dzień dobry pogromcy węży 😎
Małe zamówienie wpadło idealnie na weekend.
Jak zwykle wszystko pikabelo👍
Dzięki Escobar 🙋
Sort dostał nalotu jakby go ktoś papryką obsypał
Po rozkruszeniu pokazały się czyste kryształy, co widać na załączonych zdjęciach.
Tester czysty od dwóch tygodni.
Suplementacja ziołowa z darów natury codziennie.
Testowane roa:
Sniff, oral, per rectum.
Sprzęt działa dokładnie tak samo jak poprzednio czyli delikatnie przeważa euforia i wjeżdża zajebiscie wypierdolone libido, ale takie że puszczają hamulce.
Wszystkie hamulce...
Mało tego, po odespaniu człowiek nadal jest żywki, jest moc i chęć do roboty.
Dzisiaj spędziłem ponad 8 godzin na podnośniku na wysokości czwartego piętra.
Kiedy potrzeba krótkofalówki do kontaktu z ziemią, wiedz że jest naprawdę wysoko
Wszystko się trzęsie jakbyś był na kutrze a ty musisz skuć luźny tynk i szpachlować ubytki. Ojebałem całą kamienicę 💪
To gówno znosi z człowieka wszystkie emocje, nie czujesz bólu, lęku ni strachu...
Wstydu też nie, no kurwa nic...
To nie jest Bandit, to pierdolony terrorysta😎
Cena/ jakość - TOP POPÓW🤘
10/10
Inaczej być nie może.
Ogólnie to jedna z najlepszych trójek jakie dotąd testowałem. SZCZERZE!
Esco,
Dziękuję. Takich sortów nam trzeba😎
Do następnego 🙋
Eliberator
Super💪
Dobra robota, tak trzymać 🤘
Małe zamówienie wpadło idealnie na weekend.
Jak zwykle wszystko pikabelo👍
Dzięki Escobar 🙋
Sort dostał nalotu jakby go ktoś papryką obsypał
Po rozkruszeniu pokazały się czyste kryształy, co widać na załączonych zdjęciach.
Tester czysty od dwóch tygodni.
Suplementacja ziołowa z darów natury codziennie.
Testowane roa:
Sniff, oral, per rectum.
Sprzęt działa dokładnie tak samo jak poprzednio czyli delikatnie przeważa euforia i wjeżdża zajebiscie wypierdolone libido, ale takie że puszczają hamulce.
Wszystkie hamulce...
To z zakonnicy zrobi sukę, wyuzdaną sukę. Gwarantuję 😎
150 sniff + 200 bomba robi taki kocioł we łbie że głowa mała.
Sexualna piwnica sado macho gwarantowana a orgazm jest kurwa nieziemski
150 sniff + 200 bomba robi taki kocioł we łbie że głowa mała.
Sexualna piwnica sado macho gwarantowana a orgazm jest kurwa nieziemski
Mało tego, po odespaniu człowiek nadal jest żywki, jest moc i chęć do roboty.
Dzisiaj spędziłem ponad 8 godzin na podnośniku na wysokości czwartego piętra.
Kiedy potrzeba krótkofalówki do kontaktu z ziemią, wiedz że jest naprawdę wysoko
Wszystko się trzęsie jakbyś był na kutrze a ty musisz skuć luźny tynk i szpachlować ubytki. Ojebałem całą kamienicę 💪
To gówno znosi z człowieka wszystkie emocje, nie czujesz bólu, lęku ni strachu...
Wstydu też nie, no kurwa nic...
To nie jest Bandit, to pierdolony terrorysta😎
Cena/ jakość - TOP POPÓW🤘
10/10
Inaczej być nie może.
Ogólnie to jedna z najlepszych trójek jakie dotąd testowałem. SZCZERZE!
Esco,
Dziękuję. Takich sortów nam trzeba😎
Do następnego 🙋
Eliberator
Super💪
Dobra robota, tak trzymać 🤘
Metamorfoza
21.07.2024, 17:40
Kocie ty zajebales bombe tylko 200mg i snif 150?
Ja ostatnio z bandyty na start zajebalem 500mg bombe + sniff 150 no i był fajny stan po jakiejś godzinie właśnie długo się strasznie ładowało ale ze ty takie bombonierki małe
Ja ostatnio z bandyty na start zajebalem 500mg bombe + sniff 150 no i był fajny stan po jakiejś godzinie właśnie długo się strasznie ładowało ale ze ty takie bombonierki małe
Be objective and honest.
21.07.2024, 18:38
Kurde teraz żałuję że wziąłem 3cmc ice a nie bandit, ale jeszcze nie próbowałem ice, więc może mnie zaskoczy pozytywnie, chociaż podejrzewam że po ice nie będzie chciało się walić tak jak po bandit. Przyjedzie ice, stestuje i najwyżej następnym razem wezmę bandita na próbę do kolejnego zamówienia, bo ice i tak 90% pójdzie na handel, zjem tylko 10% z tego co zamówiłem Nos zapierdala ten bandit? Jak długo dziala?
21.07.2024, 19:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.07.2024, 19:53 przez kot_kreskowy.)
JureKiler
Tak, sniff 150 + bomba 200 i po 15 minutach rozjebała mnie ta dawka konkretnie
Ale tak kurwa naprawdę KONKRETNIE że AUUUUUUUUU 😍
Euforyczny cudowny stan i to pierdolone libido... A gdzie tam libido, to jebana huć!
To jebany dopaminowy rozpierdalator 😎
Dbajcie o siebie, pijcie herbatki z pokrzywy, świerkowe czy co tam kurwa chcecie ale uzupełniajcie niedobory.
Ja odstawiłem wszystkie suplementy chemiczne i stawiam na naturę.
I czuję bardzo dużą różnicę 💪
Jedyne co brałem sztucznego przez te dwa tygodnie to dwie dawki tryptofanu w prochu
a tak to reszta z natury czyli pokrzywa i błyskoporek podkorowy.
Sporo warzyw i mięsa również, no i owoce.
Z fastfoodów dwa razy zapiekanki jadłem, reszta domowe jedzenie.
Wysiłek fizyczny mam taki, że siłowni nie potrzebuję a i rowerek wjeżdża codziennie po 10 do 20 kilometrów.
W dzień wolny spacery, długie spacery.
Gwarantuję Ci, że 95% ćpunów nie jest w stanie takiego wysiłku ogarnąć rozumkiem a co dopiero mięśniami...
Bo ich kurwa nie mają
Powerpolish
Obecnie oczekuję ICEa, o którego prosiłem w nagrodzie, to dam znać jak tylko wyląduje sputnik z tematem ale wszystkie poprzednie sorty nie miały podjazdu do obecnego Bandyty pod kątem libido.
Bandyta miażdży wszystko.
Wszystko kurwa!
Ale nie żałuj, że wybrałeś ICEa, to będzie TOPOWY sort👍
Jestem przekonany.
Po prostu może działać trochę inaczej, co niekoniecznie oznacza, że źle 😎
I jeszcze jedno;
Jakieś pół gieta poszło pod napletek, zajebiscie wzmaga libido i euforyczne wejście - taki protip dla odważnych 😎
Tak, sniff 150 + bomba 200 i po 15 minutach rozjebała mnie ta dawka konkretnie
Ale tak kurwa naprawdę KONKRETNIE że AUUUUUUUUU 😍
Euforyczny cudowny stan i to pierdolone libido... A gdzie tam libido, to jebana huć!
To jebany dopaminowy rozpierdalator 😎
Dbajcie o siebie, pijcie herbatki z pokrzywy, świerkowe czy co tam kurwa chcecie ale uzupełniajcie niedobory.
Ja odstawiłem wszystkie suplementy chemiczne i stawiam na naturę.
I czuję bardzo dużą różnicę 💪
Jedyne co brałem sztucznego przez te dwa tygodnie to dwie dawki tryptofanu w prochu
a tak to reszta z natury czyli pokrzywa i błyskoporek podkorowy.
Sporo warzyw i mięsa również, no i owoce.
Z fastfoodów dwa razy zapiekanki jadłem, reszta domowe jedzenie.
Wysiłek fizyczny mam taki, że siłowni nie potrzebuję a i rowerek wjeżdża codziennie po 10 do 20 kilometrów.
W dzień wolny spacery, długie spacery.
Gwarantuję Ci, że 95% ćpunów nie jest w stanie takiego wysiłku ogarnąć rozumkiem a co dopiero mięśniami...
Bo ich kurwa nie mają
Powerpolish
Obecnie oczekuję ICEa, o którego prosiłem w nagrodzie, to dam znać jak tylko wyląduje sputnik z tematem ale wszystkie poprzednie sorty nie miały podjazdu do obecnego Bandyty pod kątem libido.
Bandyta miażdży wszystko.
Wszystko kurwa!
Ale nie żałuj, że wybrałeś ICEa, to będzie TOPOWY sort👍
Jestem przekonany.
Po prostu może działać trochę inaczej, co niekoniecznie oznacza, że źle 😎
I jeszcze jedno;
Jakieś pół gieta poszło pod napletek, zajebiscie wzmaga libido i euforyczne wejście - taki protip dla odważnych 😎
Metamorfoza
22.07.2024, 22:13
Dyszka Bandita.
Spróbować mogłem tylko 100mg, więcej testu może za tydzień.
Kolor przezroczysto-żółty . Udało się tak zrobić zdjęcie, że jest to rzeczywisty kolor.
Kamyczki twarde, strzelają, ale jak już raz się zginiecie, to na pył idzie łatwo.
Smak i zapach inny niż 3cmc'ki , które do tej pory próbowałem. Delikatny. Spływu nie doświadczyłem, w nos weszło łagodnie.
Nie mam zregenerowanego organizmu po weekendowym wojażu, więc te 100mg nie dało mi odczuć swojego pełnego działania, ale weszło bardzo ładnie. Przyjemna stymulacja, wyostrzony obraz, euforii za bardzo nie odczułem ale po jednym dniu odpoczynku i małej dawce nie wejdzie pełne spektrum substancji. Ale.. zazwyczaj po jednym dniu odpoczynku zwykle 3cmc w takiej dawce raczej tylko pobudziło. A tu fajnie wgrała się mała fazka. Pobierac
Spróbować mogłem tylko 100mg, więcej testu może za tydzień.
Kolor przezroczysto-żółty . Udało się tak zrobić zdjęcie, że jest to rzeczywisty kolor.
Kamyczki twarde, strzelają, ale jak już raz się zginiecie, to na pył idzie łatwo.
Smak i zapach inny niż 3cmc'ki , które do tej pory próbowałem. Delikatny. Spływu nie doświadczyłem, w nos weszło łagodnie.
Nie mam zregenerowanego organizmu po weekendowym wojażu, więc te 100mg nie dało mi odczuć swojego pełnego działania, ale weszło bardzo ładnie. Przyjemna stymulacja, wyostrzony obraz, euforii za bardzo nie odczułem ale po jednym dniu odpoczynku i małej dawce nie wejdzie pełne spektrum substancji. Ale.. zazwyczaj po jednym dniu odpoczynku zwykle 3cmc w takiej dawce raczej tylko pobudziło. A tu fajnie wgrała się mała fazka. Pobierac
22.07.2024, 23:46
Newforbhppro te 3cmc bandit wgląda dość czysto w porównaniu do poprzednich, zaciekawiło mnie.
Escobar czy to jest najczystsze 3cmc bandit jakie masz? Bo słyszałem że są 3 wersję 3cmc bandit I te chyba jest tym najczystszym?
Escobar czy to jest najczystsze 3cmc bandit jakie masz? Bo słyszałem że są 3 wersję 3cmc bandit I te chyba jest tym najczystszym?
23.07.2024, 08:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2024, 08:19 przez Lifeisbrutal.)
Powerpolish Przewiń sobie w górę do następnej strony czy tam dwie . Najczystsze jest całkiem białe tak jak ja wstawiłem.
24.07.2024, 19:10
Siemka, niedługo pewnie paka doleci, więc zapytam jak dawkować takiego bandita? Pół roku bez chlora , nie pije, jedynie w fajka
24.07.2024, 19:19
Sniffiarz97 weź wrzuć na wagę 0.1 i jebnij, nic Ci się po 0.1 nie stanie, ewentualnie jak chcesz jeszcze bezpieczniej to weź 0.1 i zrob z tego dwie kreski i walnij jedna i po 10 minutach jak ledwo cie pokopie to dojeb tą drugą, czyli 0.1 na pół, na dwa razy.