Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po siarczan amph?
22.07.2024, 22:52
U nas na ta chwile nie ma, na cebulce musial bys poszukac - z tego co sie orientuje bardzo duzo tego tam jest
22.07.2024, 23:10
To i ja się podłączam, juz esco pytam od roku o amfe i nie ma i się nie pojawia. Każdy mówi że amfe tak łatwo zrobić itd, a tak mało sklepów ja ma, a za dobrą amfe można dobra kasę dostać, bo dziś dostać dobra amfe jest ciezko, nawet średnia jest ciężko dostać, a jeszcze w dobrej cenie to już graniczy z cudem.
22.07.2024, 23:54
Epsiakos powiem Ci ze jestem typem człowieka który woli zamawiać u jednego dostawcy wszystko co potrzeba, miałem dobrze jak był duch, teraz zamawiam u esco I muszę wytrzymać jakoś bez amfy. U mnie sytuacja wygląda tak ze nie mieszkam w polsce I dostawa wygląda trochę inaczej niż w pl i nie mogę pozwolić sobie żeby latało za dużo paczek do mnie, gdybym mieszkał w pl to bez problemu na paczkomat mógłbym i 5 tygodniowo zamówić od 5 różnych dostawców u siebie mogę pozwolić sobie na max 1 tyg. Ja przeważnie brałem 50g amfetaminy i 50g 3cmc i miałem to na tydzień, bo sprzedawałem 90%, z tego w tydzień, teraz w miejsce amfy zamówiłem vape Peny, może mi podejda, a tak to staram się jeść więcej 3cmc, tylko różne odmiany, ice, bandit I 4mmc, próbuje czymś to zastąpić.
23.07.2024, 00:06
Powerpolish Na cebuli slyna ze stealthu, zamow zwyczajnie wiecej - bo realizuja zamowienia rowniez za pomoca tradycjnych kurierow, a sa tez vendorzy ktorzy dzialaja na terenie NL.
Tam jestes zabezpieczony przed ewentualna wyjebka, wszystko odbywa sie za pomoca Escrow
Tam jestes zabezpieczony przed ewentualna wyjebka, wszystko odbywa sie za pomoca Escrow
23.07.2024, 00:14
dokladnie. nie ma tak ze zaplacisz i zastanawiasz sie czy vendor udzwignie psychicznie i paczka dojdzie czy jednak zostawi cie z chujem w reku bez hajsu, i nic z tym nie zrobisz
prostuj się kurwo