Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Homech**istry.**
23.10.2022, 14:37
Witam czy ktoś z was zamawiał w tym sklepie ? Co mi się spodobało to przy składaniu zamowienia wybór darmowego sampla spośród wielu pozycji. Chciałam złożyć zamówienie na 2mmc 4,5 g i mogłam wybrać np 5 razy tabletki 50 mg 5mapb obecnie jestem w trakcie czeknia na odpowiedź czy do kraju wysyłają
23.10.2022, 14:46
Dziękuję koledze ale mimo to czekam na email od nich może wyjątki zrobią jak się zagada a czy ktoś wie czy sklep nie jest scamowy na 100 %?
23.10.2022, 20:03
Warto sprawdzić na Trustpilot
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
21.02.2023, 19:17
Najlepszy sklep z końcówką nl i jak ktoś planuje się wybrać na tereny niderlandii to szczerze polecam. Zaopatrywałem się u nich 2 lata. Bardzo dużo chemii domowej do wybor i płatności normalnymi przelewami, a czasem płatności kartą. Najlepsze ceny i najlepsza jakość, sam fakt że dużo smart shopów się u nich zaopatruje mówi za siebie. Nie wszystkie smarty mają, ale jak już mają pod ladą to tylko od nich
Co za cwane skurwysynki. Zajrzałem sobie z ciekawości, zobaczyć co tam mają ciekawego, patrzę a tu etylofenidat... no jak kurwa? Etylofenidat?
Grafika produktu...
Wzór na samej górze jest niepoprawny - wrzuciłem go w opsin i nie potrafił mi go narysować. Co tam robi ten plus? Jak go poprawić tak żeby był narysowalny to wychodzi jakaś upośledzona arylka która bardziej przypomina jakąś poronioną krzyżówke ketobemidonu/tylidyny czy coś (losowe gówno nieistniejące, nie prawdziwy związek)
Wzór strukturalny na pierwszej grafice sklepowej, ten na dole przedstawia owszem etylofenidat, ale dlaczego są dwa numery CAS? Przecież EPH to jedna substancja... Jeden nr CAS nalezy do izopropylofenidatu, a drugi w ogóle nie istnieje
i teraz najlepsze: opis produktu
...isopropyl ester. jak izopropyl to jaki to kurwa etylofenidat? Goście sprzedają IPH podpisany 'etylofenidat' i liczą na to że nikt nie będzie umiał czytać. smród jak jasna cholera, ani nie myście zostawiać tam pieniądze. Aż przypominają sie akcje pewnego kosmicznego vendora który 4-cec'a sprzedawał jako 4-cmc i sie tłumaczył że to "nazwa handlowa" tylko, a przecież w opisie produktów był IUPAC 4-cec'a (którego zapewne mało kto rozumiał) więc przecież jest info, co sie czepiasz.
Grafika produktu...
Wzór na samej górze jest niepoprawny - wrzuciłem go w opsin i nie potrafił mi go narysować. Co tam robi ten plus? Jak go poprawić tak żeby był narysowalny to wychodzi jakaś upośledzona arylka która bardziej przypomina jakąś poronioną krzyżówke ketobemidonu/tylidyny czy coś (losowe gówno nieistniejące, nie prawdziwy związek)
Wzór strukturalny na pierwszej grafice sklepowej, ten na dole przedstawia owszem etylofenidat, ale dlaczego są dwa numery CAS? Przecież EPH to jedna substancja... Jeden nr CAS nalezy do izopropylofenidatu, a drugi w ogóle nie istnieje
i teraz najlepsze: opis produktu
Cytat:Ethylphenidaat Plus, DL-threo-Ritalinic Acid Isopropyl Ester, EPH
...isopropyl ester. jak izopropyl to jaki to kurwa etylofenidat? Goście sprzedają IPH podpisany 'etylofenidat' i liczą na to że nikt nie będzie umiał czytać. smród jak jasna cholera, ani nie myście zostawiać tam pieniądze. Aż przypominają sie akcje pewnego kosmicznego vendora który 4-cec'a sprzedawał jako 4-cmc i sie tłumaczył że to "nazwa handlowa" tylko, a przecież w opisie produktów był IUPAC 4-cec'a (którego zapewne mało kto rozumiał) więc przecież jest info, co sie czepiasz.