Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PHP
02.11.2022, 21:08
Nie zauważyłam wątku, to zakładam!
Nie będę się bawić we wklejanie naukowych opisów z internetu. Zapytam osób które używały - jak odczucia w porównaniu z np. Alfa-PVP czy PIHP i odczucia ogólne. Jeden z działających sklepów ma rzekomo na stanie właśnie alfę PHP. Znalazłam na jakiejś stronie stwierdzenie, iż jest to analog PVP i MDPV.

22.11.2022, 22:07
Wszystko zależy od sortu. Wątpię że teraz znajdziesz coś mocniejszego od apihp. Na aphp jest ban w NL, a nawet długo przed banem sorty były mocno średnie. Mozesz spróbować, ale nie nastawiaj się na jakas bombę.
(22.11.2022, 21:35)NO LOVE napisał(a): JokerRC a próbowałeś? W twojej kolekcji chyba wszystko było!Ja nie próbowałam ale jeśli to mocniejsze niż alfa pihp od escobar store to chyba się nie pokusze na to zwlaszcza całować
Próbowałem raz Aphp, kiedyś w sensie cztery dni pod rząd, w tamtym roku, w czwarty dzień przegrałem, tak dowaliłem że zaczęła ze mną rozmawiać
Także od 15 do nocy schizy nie są owite, porównując do APVP to schizy podobne, a pihp też się załapie schizy ale są mniejsze niż przy Aphp i apvp
Do większości nie mam etykiet, ale tak obstawiam że tych wszystkich wynalazków to przez 9 lat, ze 150 było łącznie z różnymi sortami niektórych trójek albo czwórek 🙂🙃
29.11.2022, 00:27
Kiedys bylo u preda nie wiem jak teraz ale smaczne bylo powiem ze nawet lepsze niz pihp
10.06.2023, 23:33
Pyszny środek ogółem
pierwsza zarowka w zyciu + a-php (ilosc na oko, 0.001 wage mam ale nie uzywam i tak XD) pierwszy buch i wjechaly haluny z dreszczami takimi dopaminowymi, rozpierdol 1g 3 dni badałem i żądałem więcej. Chociaz 3-dnia to juz wszystko lecialo, mdphp, meth a-php etc. XDDD
zobaczymy jak pvp porobi
pierwsza zarowka w zyciu + a-php (ilosc na oko, 0.001 wage mam ale nie uzywam i tak XD) pierwszy buch i wjechaly haluny z dreszczami takimi dopaminowymi, rozpierdol 1g 3 dni badałem i żądałem więcej. Chociaz 3-dnia to juz wszystko lecialo, mdphp, meth a-php etc. XDDD
zobaczymy jak pvp porobi