Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LE**ERG**N.NL
13.12.2022, 23:27
Sprzedawca owszem legit ale szczerze to nie ma w ofercie nic czego nie mają inne sklepy w NL dupy nie urywa.
13.12.2022, 23:34
horsii
No i gitara😁 Szczerze, to nawet nie wiem co jest w ofercie za granicą, bo jakoś ostatnio się aż tak tym nie interesowałem, a sklep znalazłem jak szukałem tego 3mma.
Kurde, strasznie mnie to korci , a nie widziałem tego u polskich vendorów poza mfisto.
No i gitara😁 Szczerze, to nawet nie wiem co jest w ofercie za granicą, bo jakoś ostatnio się aż tak tym nie interesowałem, a sklep znalazłem jak szukałem tego 3mma.
Kurde, strasznie mnie to korci , a nie widziałem tego u polskich vendorów poza mfisto.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.12.2022, 09:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.12.2022, 09:54 przez ProducentRC.)
Sory za offtop ale zawsze zastanawia mnie dlaczego sklepy mają bardzo bogatą ofertę benzo w tabsach a w prochu juz nie mają danego benzo, ja naprzyklad taki pyrazolam chętnie bym przetestował ale w prochu żeby samemu móc zrobić z niego roztwór w spirytusie i dawkować według tolerancji i upodobania w danej sytuacji
14.12.2022, 10:21
No to leci🚀 a tak się zastanawiałem funcaps czy designer a tutaj taki sklep 🙂 fajnie,że mają możliwość płacenia przelewem
14.12.2022, 10:41
ProducentRC też mnie to dziwi, zaczyna to wyglądać jakby niedługo, jak się sklepy wyprzedadza z prochu, mieliby tylko tabsy sprzedawac. Nawet Ci którzy mieli proch, bo zniknięciu zapasy uzupełniają w tabsach. Przykre czasy dla benzozercow
14.12.2022, 11:03
fiodor ProducentRC V pewnie kierują się tym co idzie i w jakich ilościach.Jednym lepiej pójdzie benzo z prochu drugim w tabsach.Ale na pewno nie dojdzie do czegoś takiego,że benzo całkowicie zniknie w prochu bo trochę dla "fanów" będzie to jakaś klęska tak myślę.Na pewno kierują się cenowo też bo nikt nie kupi za miliony benzo żeby później je sprzedawać za drugie tyle i wyjść korzystanie na tym
(14.12.2022, 09:54)ProducentRC napisał(a): Sory za offtop ale zawsze zastanawia mnie dlaczego sklepy mają bardzo bogatą ofertę benzo w tabsach a w prochu juz nie mają danego benzo, ja naprzyklad taki pyrazolam chętnie bym przetestował ale w prochu żeby samemu móc zrobić z niego roztwór w spirytusie i dawkować według tolerancji i upodobania w danej sytuacji
Bo sklepom bardziej się opłaca sprzedawać gowniane tableteczki, są droższe. Poza tym teraz będzie posucha benzodiazepinowa jeszcze gorsza jak jest teraz, bo zamknęli lizardom laboratorium, to już w ogóle stypa - będzie jak z kanna pół roku temu.
Też tęsknie za pyrazolamem w prochu.