Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Użytkownik @Kapitan - tak, mam ból dupy
12.01.2023, 13:08
Uzytkownik Kapitan którego znałem jeszcze z dopalamy, discordów, zanim to forum w ogóle było itd. wybitnie irytuje mnie, zeby nie powiedzieć, wkurwia, swoją obecną postawą.
O co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieni... o sample. Taa.
Nabijanie postów, tak tak, horsii znowu płacze że ktoś se poćpa za darmo. Taaak, horsii znowu chce dyrygować kto ma mieć sample! Okrutny nazista forumowy, ograniczacz wolności sampla i takie tam. Jak w tytule - mam ból dupy.
Ćpajcie za darmo ile chcecie, ale Kapitan robi to bezwstydnie, plując forumowemu community w mordę.
Po prostu wchodzi w temat, w którym wszystko zostało już wyjaśnione, wszystkie pytania otrzymały odpowiedź, wszystko jest jasne, i zjawia się on - i powtarza to co ktoś napisał, nawet nie rozpisze się, tylko pisze zdania na kilka słów. Przykładem może być temat piguł Spiderman i ich zawartości. Dzisiaj czwartke, trzeba szybko nakurwić postów!
Post nabity, temacik wleci.
Udziela odpowiedzi która została udzielona 300000 razy przed nim w tym samym temacie, nawet do kilku godzin wcześniej, więc nie jest zakopana lawiną innych treści. Robi to od dawna, tylko czasem zapomina dobić do 20 i pisze 19, bo mu się cyferki pierdolą w oczach od sterydów.
To jest, kurwa, nieuczciwe, nie fair wobec użytkowników, którzy piszą posty na temat, od siebie jakiejś wiedzy dorzucą, podzielą sie doświadczeniem - ale nie napiszą ich 20 hurtem, takich śmieci o niczym, kopiuj-wklejka, tylko np. 13 postów (a na nagrode trzeba 20) - a treścią tych 13 postów o wiele bardziej wnieśli i jak dla mnie, o wiee bardziej zasługują na te nagrodę niż ten człowiek-ksero.
Nie jestem moderatorem funkcyjnym, nie jestem z zielonych, jestem moderatorem z powołania. 😈
Tyczy sie to wszystkich xeroboyów na tym forum. Obserwuję was.
Dziękuję.
O co chodzi? Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieni... o sample. Taa.
Nabijanie postów, tak tak, horsii znowu płacze że ktoś se poćpa za darmo. Taaak, horsii znowu chce dyrygować kto ma mieć sample! Okrutny nazista forumowy, ograniczacz wolności sampla i takie tam. Jak w tytule - mam ból dupy.
Ćpajcie za darmo ile chcecie, ale Kapitan robi to bezwstydnie, plując forumowemu community w mordę.
Po prostu wchodzi w temat, w którym wszystko zostało już wyjaśnione, wszystkie pytania otrzymały odpowiedź, wszystko jest jasne, i zjawia się on - i powtarza to co ktoś napisał, nawet nie rozpisze się, tylko pisze zdania na kilka słów. Przykładem może być temat piguł Spiderman i ich zawartości. Dzisiaj czwartke, trzeba szybko nakurwić postów!
Post nabity, temacik wleci.
Udziela odpowiedzi która została udzielona 300000 razy przed nim w tym samym temacie, nawet do kilku godzin wcześniej, więc nie jest zakopana lawiną innych treści. Robi to od dawna, tylko czasem zapomina dobić do 20 i pisze 19, bo mu się cyferki pierdolą w oczach od sterydów.
To jest, kurwa, nieuczciwe, nie fair wobec użytkowników, którzy piszą posty na temat, od siebie jakiejś wiedzy dorzucą, podzielą sie doświadczeniem - ale nie napiszą ich 20 hurtem, takich śmieci o niczym, kopiuj-wklejka, tylko np. 13 postów (a na nagrode trzeba 20) - a treścią tych 13 postów o wiele bardziej wnieśli i jak dla mnie, o wiee bardziej zasługują na te nagrodę niż ten człowiek-ksero.
Nie jestem moderatorem funkcyjnym, nie jestem z zielonych, jestem moderatorem z powołania. 😈
Tyczy sie to wszystkich xeroboyów na tym forum. Obserwuję was.
Dziękuję.
12.01.2023, 23:21
Kapitan - czytałem Twoje posty, i powiedzieć, ze są biedne to byłoby niedopowiedzenie. Takim pisaniem nie przynosisz żadnych benefitów w tym forum. Wiedza jest ważna - nie posiadając jej powód Twojego bycia na tym forum jest prosty - darmowy temat. Wysil się, poczytaj wikipedie, psychonaut, czy coś tam. Kradzież postów to takie kurwa chamstwo, Ty bananie, że sie za łeb łapie. Pomyśl o innych użytkownikach Ty egoisto To forum o narkotykach, a nie jakaś stołówka kurwa. Nagrody dostaje sie za posty, ale to co piszesz ciężko nazwać postami. Rozumiem - czasem wstawić wstawić jakąś nutke w temacie o ulubionej muzie o dragach, ale kradzież postów, biedna merytoryka - To powoduje, że jesteś tylko xeroboyem.
Życzę poprawy
Życzę poprawy
13.01.2023, 08:27
Obserwuje was hehe , kurwa ja w tamtym tygodniu jebalem gówno posty , ale nagrody nie załapałem hehe nazista forumowy hahahaha ledwo wbiłem i dym juz jakiś hehe dobrze że nie widzę discorda chociaż spokoj jest pozdrawiam trzymaj ryzy za wujka szydiego
13.01.2023, 16:38
Dlatego takie posty pisane na siłę jak jego, innego czy furiata, gdzie jeden tekst non stop pisze w każdym wątku usuwam i potem są wielce zdziwieni spamerzy, że przecież liczyli i mieli 20 sztuk gówno postów dokładnie policzone. Wszystkiego nie możemy usuwać, ale uwierzcie, że codziennie jest usuwanych sporo postów, co może nawet potwierdzić Beeniepatu . Niestety zawodowi nabijacze postów trzeba się trochę bardziej postarać, a niebawem koryto z darmowymi samplami za pisanie śmieciowych postów na sztuki się skończy.
13.01.2023, 17:24
Ze zacytuje jednego mistrza sztuki spamerskiej: niech bog ma spamero-samplarzy w opiece
Maniek bardzo mnie cieszy taka postawa.
Uważam, że forum pod względem społeczności jaką zebraliśmy od czasów powstania (czasem społeczność bardziej zgraną, czasem mniej, wiadomo jak to bywa ) i treści na forum tj. informacji, raportów, rozkminek chemicznych, info o nowych RC, ciekawostek itd. - To tak już się rozrosło, że nie trzeba każdemu dawać na zachętę trójki klefa za byle barachło i wprowadzić selekcję - mam na myśli nagrody przyznawane na innych zasadch - po częsci wg. aktywności, ALE po dużej częsci wg. no dosłownie "dodania swojej cegiełki do forum" pisząc sensowne teksty, ciekawe posty, treści warte przeczytania.
Chcesz klefa? Wykaż się, zrób backflipa.
Uważam, że forum pod względem społeczności jaką zebraliśmy od czasów powstania (czasem społeczność bardziej zgraną, czasem mniej, wiadomo jak to bywa ) i treści na forum tj. informacji, raportów, rozkminek chemicznych, info o nowych RC, ciekawostek itd. - To tak już się rozrosło, że nie trzeba każdemu dawać na zachętę trójki klefa za byle barachło i wprowadzić selekcję - mam na myśli nagrody przyznawane na innych zasadch - po częsci wg. aktywności, ALE po dużej częsci wg. no dosłownie "dodania swojej cegiełki do forum" pisząc sensowne teksty, ciekawe posty, treści warte przeczytania.
Chcesz klefa? Wykaż się, zrób backflipa.