Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka jest ostatnia głupia rzecz, którą zrobiłeś? - 08/15
15.08.2023, 14:36
Poszedłem pve na minotaury i okazało się, że są troszkę w chuj mocne.
co?
Ja nie robię głupot bo cały dzień siedzę przed komputerem i gram w gry.
Pewnie jedzenie kwasów jak cukierki, bo tolerancja się wyrabia i trochę marnuję towar. Ale czy to było takie głupie? Coś tam poklepało.
Może przesadne najedzenie się na gastro i znowu przyjaranie bucha. Tak, skończyło się rzyganiem. Ale czasami się zdarza, nic wielkiego. Żeby to ludzie tylko takie problemy mieli
co?
Ja nie robię głupot bo cały dzień siedzę przed komputerem i gram w gry.
Pewnie jedzenie kwasów jak cukierki, bo tolerancja się wyrabia i trochę marnuję towar. Ale czy to było takie głupie? Coś tam poklepało.
Może przesadne najedzenie się na gastro i znowu przyjaranie bucha. Tak, skończyło się rzyganiem. Ale czasami się zdarza, nic wielkiego. Żeby to ludzie tylko takie problemy mieli
15.08.2023, 14:39
Nie spałem 7 dni, obiecałem sobie że nigdy więcej... Teraz patrzę z perspektywy czasu na to i stwierdzam że serio to było głupie i nie odpowiedzialne bardzo
15.08.2023, 14:42
ProducentRC wlasnie to samo mialem napisac. Tylko ze u mnie to bylo 5 dni, a zlecialo jak jeden
15.08.2023, 16:14
Uznałem, że dycha Alfy to dobry wybór, i tym razem uda mi się na kilka części podzielić, na kilka weekendów, bo...
...przecież już mam większe doświadczenie, dość się nacierpiałem przez brak umiaru i za długie maratony i tak oto sam się w ch*ja zrobiłem, a przez tę głupią naiwność i zbytnią wiarę w silną wolę niemalże otarłem się o śmierć. 😅
Ta głupota dała też motywację, żeby się pożegnać. Na zawsze. Papa Alfo.
Trip raport tego nie opisze żadnymi słowami co widziałem, co robiłem, jak dawki działają takie, że fart, że żyje... 😅
...przecież już mam większe doświadczenie, dość się nacierpiałem przez brak umiaru i za długie maratony i tak oto sam się w ch*ja zrobiłem, a przez tę głupią naiwność i zbytnią wiarę w silną wolę niemalże otarłem się o śmierć. 😅
Ta głupota dała też motywację, żeby się pożegnać. Na zawsze. Papa Alfo.
Trip raport tego nie opisze żadnymi słowami co widziałem, co robiłem, jak dawki działają takie, że fart, że żyje... 😅
15.08.2023, 16:36
Zgubiłem/wypiłem/rozlalem/schowałem roztwór bromazolamu nie kontrolując lotu... Ale się wkurwiłem, do tej pory mnie to wkurwia
15.08.2023, 17:16
okna nie zamknalem na noc bo tak duszno bylo to mi tyle gowna do pokoju nalecialo ze mam cale cialo pogryzione od komarow