Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze sposoby na dobre nawodnienie
29.01.2024, 14:53
Wiadomo - pić wodę. Izotoniki też oczywista sprawa. Liczę na jakieś ciekawe sposoby, autorskie przepisy albo rekomendacje KONKRETNYCH produktów które sprawdziliście na sobie i szczerze polecacie.
29.01.2024, 15:26
Woda, cukier, cytryna, szczypta soli. Gdy mnie stać na coś lepszego to osheeeeeety, czerwona pomarańcza 😎
A tak to plusz elektrolity 😏
A tak to plusz elektrolity 😏
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
29.01.2024, 16:01
Po prostu staram się regularnie pić czyli jak mi się przypomni, tak samo jak idę do łazienki zawsze staram się wziąć kilka łyków żeby bilans nawodnienia jako tako wyszedł na zero.
29.01.2024, 18:01
Aj tam z wami xD a ja tam lubię sztuczne. Tylko muszą być z cukrem bo już raz się pochorowałam po takich sportowych napojach w wersji dietetycznej.
29.01.2024, 19:02
Nie wiem, ja po prostu piję regularnie.
Kupuję butelkę plastikową której używam w chuj czasu i ją tankuję wodą z kranu na bieżąco. Wodę w kranie mam taką że nic sie nie różni w smaku od kupnej mineralki.
Od dzieciaka kranówa😁
Nigdy nie byłem odwodniony i nigdy z tym problemu nie miałem.
Kupuję butelkę plastikową której używam w chuj czasu i ją tankuję wodą z kranu na bieżąco. Wodę w kranie mam taką że nic sie nie różni w smaku od kupnej mineralki.
Od dzieciaka kranówa😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.01.2024, 19:35
Teraz namawiaja do picia kranowy...czasem popijam, ogolnie zawsze butla muszynianki nieopodal...elektrolity...
29.01.2024, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.01.2024, 21:19 przez kot_kreskowy.)
Kupuję taki zbiornik i mam wyjebane w mineralki. Kranówka bardzo dobra.
Ekologiczne przy okazji 😁
Ten mam już z pół roku i nawet do roweru pasuje do koszyczka na bidon.
Sztos👍
NIE dla OPIO !!!
29.01.2024, 21:34
(29.01.2024, 19:02)kot_kreskowy napisał(a): Nie wiem, ja po prostu piję regularnie.
Od dzieciaka kranówa😁
Mysle, ze nie ma porady lepszej niz ta: ... po prostu pije regularnie...
YOUR ATTORNEY