Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bromantan (w proszku) - Opinie o produkcie
10.09.2024, 16:19
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Bromantan (w proszku) ze sklepu PacLab.pl
Osobnik spożywający: zero alko, zero palenia, zero wszelakich uzywek. Zaburzenie Adhd
Dawki na oko 50-100mg na oko. Raz na dzień. Oral
Z informacji dostepnych w necie wynika, ze osoby które jedzą inne specyfiki raczej nie poczują działania bromantanu.
Pierwszy dzień - czulem sie inaczej, delikatnie jakby porobiony. Fajne skupienie nienachalne, mozliwość utrzymania danej czynnosci dluzej. Trochę "narkotyczny" na początku, co mnie zbiło z tropu.
Dzien drugi, trzeci - dzialanie juz znacznie stonowane, większa chęc do robienia, lepszy humorek, pewność siebie - takie fajne bardzo delikatne nakręcenie.
Czwarty, piaty - nie stosowano, nie wiem czy to placebo, czy coś innego. Być moze fakt, ze inne tematy zaczynają sie ukladać - stan nakrecenia utrzymano.
Ponoc do uzyskania optymalnych efektów nalezy stosować dluższy czas. Dzialanie jest na prawde delikatne pokusiłbym się o stwierdzenie, ze moglo to by być placebo. Pewnie inaczej by bylo gydbym nie wiedział nic o substancji i nie kreował w głowie jakiegoś schematu i oczekiwań. Jedni doceniają ten srodek inni nienawidzą bo ponoć nie działa.
Jednoznacznie cięzko mi stwierdzić, byc może zwiększenie dawek by zmieniły profił i moc dzialania - ale na tym mi kompletnie nie zależało. Spanie fajne - nie borykam sie z problemami ze snem, zasypianie bez problemu.
Edit:
Bo w sumie zapomniałem. Właściwości organoleptyczne oraz zapachowe i smakowe.
Bardzo drobny proszek, mieni się pod swiatłem. Zero zapachu i smaku.
Dawki na oko 50-100mg na oko. Raz na dzień. Oral
Z informacji dostepnych w necie wynika, ze osoby które jedzą inne specyfiki raczej nie poczują działania bromantanu.
Pierwszy dzień - czulem sie inaczej, delikatnie jakby porobiony. Fajne skupienie nienachalne, mozliwość utrzymania danej czynnosci dluzej. Trochę "narkotyczny" na początku, co mnie zbiło z tropu.
Dzien drugi, trzeci - dzialanie juz znacznie stonowane, większa chęc do robienia, lepszy humorek, pewność siebie - takie fajne bardzo delikatne nakręcenie.
Czwarty, piaty - nie stosowano, nie wiem czy to placebo, czy coś innego. Być moze fakt, ze inne tematy zaczynają sie ukladać - stan nakrecenia utrzymano.
Ponoc do uzyskania optymalnych efektów nalezy stosować dluższy czas. Dzialanie jest na prawde delikatne pokusiłbym się o stwierdzenie, ze moglo to by być placebo. Pewnie inaczej by bylo gydbym nie wiedział nic o substancji i nie kreował w głowie jakiegoś schematu i oczekiwań. Jedni doceniają ten srodek inni nienawidzą bo ponoć nie działa.
Jednoznacznie cięzko mi stwierdzić, byc może zwiększenie dawek by zmieniły profił i moc dzialania - ale na tym mi kompletnie nie zależało. Spanie fajne - nie borykam sie z problemami ze snem, zasypianie bez problemu.
Edit:
Bo w sumie zapomniałem. Właściwości organoleptyczne oraz zapachowe i smakowe.
Bardzo drobny proszek, mieni się pod swiatłem. Zero zapachu i smaku.
15.09.2024, 19:10
Hej, narazie nie ma kontynuacji tak wlaściwie z uwagi na roznorakie lawiracje zyciowe. Na pewno będe chcial potestowac dluzej produkt i wtedy wydac ostateczny osąd. Srodek jest na tyle delikatny(PRZY TYCH DAWKACH KTORE JA STOSOWAŁEM), ze muszę poswiecieć mu więcej czasu i uwagi a potrzebuje chwili na ogarnianie bieżacych spraw ktore pochłaniaja 150% czasu, Tak jak wspomniałem wczesniej, jestem w trakcie ukladania gdzieś tam sobie zycia powoli i wychodzenia z długów po nie udanych biznesach (legalnych ofc xD, mowily jaskołki, ze nie dobre są spółki) jak i również w trakcie terapii psychologicznej co też poniekąd z dnia na dzień powoduje polepszenia życia i cięzko troche rozdzielić emocje spowodowane srodkiem a tymi realnymi które przynosi zycie. Na pewno o was będę pamietał i jezeli coś sie zmieni - wrzuce!
15.09.2024, 20:10
lepiej isc w moda jak chcesz poogarniac biznesowo niz w bromantan. Nie jest to opinia o bromantanie z pclab tylko ogolne podejscie do tematu.
04.10.2024, 19:11
rozłożyła mnie grypa, odpuścić stosowanie bromantanu do czasu wyzdrowienia, czy brać dalej?
11.10.2024, 10:27
(04.10.2024, 19:11)voice.of.voiceless napisał(a): rozłożyła mnie grypa, odpuścić stosowanie bromantanu do czasu wyzdrowienia, czy brać dalej?
Bierz kurwa, suplementację należy kontynuować bez względu na koszty xD
Nastawiam się na ten środek i może za dwa tygodnie zamówię na następną traskę.
11.10.2024, 10:31
skończyłem 1g, przed napisaniem recenzji zapytam, jakie różnice powinienem odczuć?