Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione stymulanty + tipy
08.04.2022, 10:03
Jaki jest wasz ulubiony stymulant i czy macie jakieś rady dla użytkowników odnośnie np harm reduction, jak osiągnąć najlepsze doznania, preferowane ROA

08.04.2022, 15:33
Ja stimów nie lubię. Ale dla zawodowych sniffiarzy to pewnie Hex króluje
a raczej królował przed banem....

08.04.2022, 17:34
Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
(08.04.2022, 15:33)Maniek napisał(a): Ja stimów nie lubię. Ale dla zawodowych sniffniarzy to pewnie Hex królujea raczej królował przed banem....
Nep od białego słonia nie jest zły ogólnie nep podobno jest młodszym bratem hexena

(08.04.2022, 17:34)Pazyfea napisał(a): Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
Hexen w igłach ahhh to było coś szczury do tej pory o niego pytają

08.04.2022, 19:53
(08.04.2022, 17:34)Pazyfea napisał(a): Według mnie hex per sniff jest najlepszy niestety posmakowałem alfe vapo i moc wzięła górę ale tak czy siak top1 hex jest u mnie najmniej szkodliwy z stymulantów jeżeli potrafiło sie dawkować sposobem" im mniej tym lepiej " i nie zbyt często to Henio jeszcze w igłach na zawsze w mym serduszku !
Wszystko takim sposobem jest mało szkodliwe, choć przyznaje, że na ciągu hexenowym można było zyc, bo organizm jakoś nie wymagal walenia nie wiadomo ile i jak często. Z alfa natomiast jest tak ze można z nią siedziec codziennie w chuj czasu i zawsze przesadzać. Stad trzeba się hamować.
Alfa + brak snu= psychiatryk

Ja też baaardzo lubiłem hexa. Niestety ostatni dobry sort jaki pamiętam to crystal z 2020r.
10.04.2022, 20:16
Siarczan amfetaminy
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki

19.04.2022, 07:53
U mnie czołówka to a pihp Roa to tylko i wyłącznie vapo od 20mg start i iv tutaj trzeba uważać z dawkami i też zaczynać od progu .
Metykaton też jest spoko jak sie dobrze ugotuje . Roa każde się nadaje .
Metykaton też jest spoko jak sie dobrze ugotuje . Roa każde się nadaje .
10.06.2022, 21:15
Najlepszy hexen
Dawki zależne od tolerancji ale jako doświadczona hexiara z kilkuletnim stażem zalecam dawki 60mg-90mg co 1,5h
Nie za często i nie za dużo
Mądrze i z głową
Dawki zależne od tolerancji ale jako doświadczona hexiara z kilkuletnim stażem zalecam dawki 60mg-90mg co 1,5h
Nie za często i nie za dużo
Mądrze i z głową
11.06.2022, 13:27
NEP rządzi, nigdy nie miałem zjazdów po nim, ani schiz nawet po kilkudniowych ciągach