Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak dobrze się nawadniasz, ile wody dziennie spożywasz? -13/04
15.04.2024, 00:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2024, 00:24 przez qazplm1233.)
(14.04.2024, 17:25)Lifeisbrutal napisał(a): No właśnie chuj wie czasem mi się zaparzy a raz nie. Teraz poszło wszystko ok. Ja tam mam zwyczajną najzwyklejszą kawę parzoną.
Ferdzio Kiepski piwa czy energetyk to chwilowe uspokojenie pragnienia wiesz o tym?
zalewaj nie wrzatkiem tylko po przegotowaniu chwile odczekaj zeby nie byla wrzaca za duzo nie nasypac zalac i vlua la , odczekac, troche mleczka i w chvj tabletek slodziku i bajka (ja cukru nie uzywam) , ja mam taka espresso z niemiec w ziarnach jebie nie milosiernie i kopie tez dobrze , nawet znajomy sie smial ze lepsza niz nie jedno gowno co lata pod nazwa 'feta'' i gada ze on takiej gawy nigdy nie pilemm ze mu sypnalem tam co chyba a juz bez kitu te preworkouty z 1,3 dimethylamine nie wiem czy dalej dostpne , ale pamietam pierwszy wypust mesormohp czy 1.M.R to ja w miejscu nie moglem ustac %-) ale ze niby w jack3d jakis zolnierz w jueseju przedawkowal , kojtnal i chyba znabowali to nie wiem , no to scierwo uliczne sie chowalo przy tym a na silownii myslalem ze sztangi polame
A no i polecam lepiej w mlynek zainstwestowac i kupoywac w ziarnach i samemu mielic , te najwzyklejsze to przeciez majanka pol na pol te sypkie to widac golym okiem pzeciez
(14.04.2024, 17:40)Czeslawo napisał(a): 2,5 - 3 l,
Najlepiej smakuje mi chłodna (ale nie zimna ) woda mineralna niegazowana. Do tej wody wrzucam jakieś rozpuszczalne elektrolity / witaminy / minerały.
Przy upałch zwiększam odpowiednio płyny. Człowiek głównie składa się z wody, noworodek ponad 70 %, z wiekiem to spada do 55 - 60 % wody, ale zawsze to istotna ilość.
Pamiętajcie : Woda zdrowia Wam doda !
witaminy , minerly no tylko zwroc uwage jak wrzucasz tlenki to lepiej wcale nie wrzucac bo one sie wchalniaja w 1% , napewno trzeba zwracac uwage w witaminach wlasnie czy to tlenki
qazplm1233 Absolutnie nie tlenki i nie inne niestabline lub słabo wchłanialne formy.
W przypadku magnezu polecam np. cytrynian magnezu, który dodatkowo jest dobrze "odbierany" prze mój układ pokarmowy.
https://www.doz.pl/apteka/p144677-Zdrovi...ace_20_szt.
Gdzie się nie da dostać czegoś dobrego w postac tabletek musująch, to pozostają tabletki zwykłe, to oczywiste.
W przypadku magnezu polecam np. cytrynian magnezu, który dodatkowo jest dobrze "odbierany" prze mój układ pokarmowy.
https://www.doz.pl/apteka/p144677-Zdrovi...ace_20_szt.
Gdzie się nie da dostać czegoś dobrego w postac tabletek musująch, to pozostają tabletki zwykłe, to oczywiste.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !