Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Detox, Terapia, Ośrodki jak to wygląda od środka ?
02.01.2026, 06:51
Zależy jak to oddział zamknięty to musisz ukończyć a jak nie to zależy od oceny terapeuty. Są tacy co przymkną oko a są tacy do których będziesz musiał uczęszczać
Test
02.01.2026, 08:13
Bzdura. Musi uczęszczać. Co jakiś czas jest spisywane i wysyłane sprawozdanie postępów z "leczenia" jeżeli by nie uczęszczał, bądź chodził w kratkę bez uprzedniego usprawiedliwienia może pójść pismo, a leczenie ambulatoryjne zamieni się w oddział zamknięty.
12.01.2026, 08:53
Jak chcesz iść np do Monar to musisz byc chociaż 2tyg trzeźwy, musisz dostać skierowanie od psychiatry, lub od lekarza jakieś pisemko co ma napisane coś w stylu że pacjent jest stabilny.
17.01.2026, 19:35
Sam chodze na terapie AA i srodków odurzajacych jak poplnynolem pol roku nie chodzilem wyslalli pismo do sądu,w sumie sąd sam sie upomnial czy chodze jak progresuje itp na szczescie sie udało ale nastepnym razem terapie skoncze huj wie gdzie napewno nie na wolnosci
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy.
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
2.Tu,gdzie szalka zeżarła niejedną baterie
20.01.2026, 12:28
(12.01.2026, 08:53)Sniffiarz97 napisał(a): Jak chcesz iść np do Monar to musisz byc chociaż 2tyg trzeźwy
Te 2 tyg często są tylko umowne. Gdyby to weryfikowali to mało kto by się dostał na takie leczenie. Niemniej podstawą do przyjęcia na ośrodek jest trzeźwość. Sprawdzają to alkomatem i niekiedy robią testy narkotykowe. A sprawdzenie reakcji źrenic na światło to podstawa.
20.01.2026, 23:52
Rweqerew333
A jakie testy?
Zwykłe paski, czy wysyłają do laboratorium?
Wiesz może na jakie substancje konkretnie robią?
A jakie testy?
Zwykłe paski, czy wysyłają do laboratorium?
Wiesz może na jakie substancje konkretnie robią?
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
21.01.2026, 04:11
Ja dostałem informację że jak chciałbym leczenie w grupie to są robione 3 testy
Jeden przed przystąpieniem do grupy, drugi w trakcie i 3 na końcu terapii. Nie wiem jakie testy ale z tego co mniej więcej słyszałem to że śliny.
Jeden przed przystąpieniem do grupy, drugi w trakcie i 3 na końcu terapii. Nie wiem jakie testy ale z tego co mniej więcej słyszałem to że śliny.
21.01.2026, 09:28
Miałem kolegę który wyszedł z leczenia i wysyłał paczki dla typów z tematem esco na oddział XD także
Be objective and honest.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)