Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka jest ostatnia głupia rzecz, którą zrobiłeś? - 08/15
15.08.2023, 20:00
Myślę i myślę, czyżbym zgodnie z założeniem przestała robić głupie rzeczy?
Jednak nie...
- wypiłam 6, może 8 piw i miałam pierwszego od lat kaca (ble, ble ble)...
DALAM SOBIE MENTALNA NAGANĘ
Jednak nie...
- wypiłam 6, może 8 piw i miałam pierwszego od lat kaca (ble, ble ble)...
DALAM SOBIE MENTALNA NAGANĘ
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
16.08.2023, 04:55
Wysłałem list pocztą Polską.😎
Nie dosć, że to było głupie, bo dałem się wyjebać na 8.80 , to jeszcze naiwne, bo liczyłem że dojdzie w dwa dni hehe
Nie dosć, że to było głupie, bo dałem się wyjebać na 8.80 , to jeszcze naiwne, bo liczyłem że dojdzie w dwa dni hehe
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
16.08.2023, 05:50
(Offtop)
kot_kreskowy Poczta Polska to utrzymuje się chyba już tylko z tych wszystkich kalendarzy z papierzem, świeczkami o zapachu Matki Boskiej i innymi gadżetami tego typu. Jeszcze trochę i wszystko tam kupisz, a i hotdog'a kto wie może nawet zjesz
Ale pamiętam czasy "smerfetki", zamawianie za pobraniem w środę i zawsze na piątek było pod same drzwi.
kot_kreskowy Poczta Polska to utrzymuje się chyba już tylko z tych wszystkich kalendarzy z papierzem, świeczkami o zapachu Matki Boskiej i innymi gadżetami tego typu. Jeszcze trochę i wszystko tam kupisz, a i hotdog'a kto wie może nawet zjesz
Ale pamiętam czasy "smerfetki", zamawianie za pobraniem w środę i zawsze na piątek było pod same drzwi.
16.08.2023, 21:33
Zrobiłem głupią rzecz, zamiast ogladąć żużel właczyłem piłkę, nie było hitu a był kit.
Never Ever !
Never Ever !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !