Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
(03.11.2024, 08:16)Nightmares napisał(a): paka szybko doszla, pakowanie mistrzostwo 10/10, kontakt szybki i sprawny, 4mmc w chuj dobre i mocne, jedyne co sie nie zgadza to fakt, ze dostalem piatke mniej niz powinienem, ale zapewne nie bylo to zrobione specjalnie, tylko przez pomylke, wiec trudno
Zapraszam do kontaktu emialowego w tej sprawie, wszystko sprawdzimy i braki doslemy, pozdrawiam
Witam
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc JEST
4cmc BRAK
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
04.11.2024, 19:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2024, 19:39 przez kot_kreskowy.)
(03.11.2024, 12:06)JureKiler napisał(a): Szybko 4cmc znikło dobrze że czeka na mój powrót z Holandii odłożone 25 😂. To tylko świadczy o tym że było kozackie panowie co?
Pyszne było, potwierdzam🤘
(03.11.2024, 08:48)Nightmares napisał(a): wiem, ale nie chce mi sie tego ogarniac szczerze, jestem za granica i wedlug regulaminu wiesz w jakiej sytuacji bylem, dla siebie tematu mam tyle ile mialem miec, po prostu pare euro mniej odzsyskam z reszty i nie zalezy mi za bardzo na tym
Widzicie?
A wystarczy się tylko nie awanturować a Esco sam takie rzeczy ogarnie.
I to jest prawdziwa klasa 🤘
Metamorfoza
04.11.2024, 20:39
Tak na prawdę to wystarczy stosować się zaleceń BHP, CZYLI nie pisać dzień po zamówieniu kiedy będzie paczka i tego typu rzeczy. Reszta sama się piszę
04.11.2024, 23:37
Serdecznie podziękowania
Kolejny gołabek regulaminowo dotarł do celu.
O ubiorze pisać nie będę, bo kto go miał zaszczyt poznać, wie dobrze jak elegancko jest ubrany.
Pozdro
Kolejny gołabek regulaminowo dotarł do celu.
O ubiorze pisać nie będę, bo kto go miał zaszczyt poznać, wie dobrze jak elegancko jest ubrany.
Pozdro
05.11.2024, 08:53
Miałem w zeszłym tygodniu dać znać, że zamówienie moje w końcu dotarło, ale mnie pokonało i odpłynąłem 😂
Napiszę reckę niebawem, bo to 4mmc to sztos.
Napiszę reckę niebawem, bo to 4mmc to sztos.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
05.11.2024, 14:11
się zgodzę, przy pewnych dawkach ( i tolerce ) odpływasz, mija Ci cała noc, cały dzień, a ty czujesz jakby dopiero walneła godzina może dwie... a tu weekend poszedł się p.lić i trzeba iśc do pracy to jest najgorsze Ten Mefedron to piepszony wechikuł czasu.
hm... dotknij burzy, to Cię pierdolnĘ ...PIERONEM
05.11.2024, 18:17
Nie zdążyłem się załapać na 4mmc żeście wyżerli wnioskuje o przydział rezerwacyjny dla użytkowników forum 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Be objective and honest.
Witam
czy znacie produkt 3FMC ? Możemy dodac go do oferty ale najpierw chcialbym poznac Wasze zdanie na jego temat.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc BRAK
4cmc JEST
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
czy znacie produkt 3FMC ? Możemy dodac go do oferty ale najpierw chcialbym poznac Wasze zdanie na jego temat.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dostępność:
3cmc ICE JEST
4mmc BRAK
4cmc JEST
3cmc Bandit Brak
cherry Brak
superman JEST
godzilla mdma Brak
ketamina JEST
Nep BRAK
06.11.2024, 12:31
3FMC dostałem raz jako sampel od jednego vendora i nieźle mnie poskładało, więc ja tego raczej będę unikał.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
06.11.2024, 12:32
E tam, tutaj wszystko zeżrą stumulujące jak dalej NEPa brak będzie
+ Infuś.pvp