Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ch*m-co***bo.x**
04.01.2025, 21:31
Kabaret kurwa.
Szpagaty takie tu lecą że nie wiadomo o co to oprzeć. XD
Wysadzić, zaminować i wysadzić.
Szpagaty takie tu lecą że nie wiadomo o co to oprzeć. XD
Wysadzić, zaminować i wysadzić.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.01.2025, 22:21
Przeleciałem parę stron wstecz ale tu tylko gówno burza o nic więc zapytam wprost, ktoś zamawiał paki 100g+ ? Jakby nie patrzył mają nepa a ja potrzebuję xd
04.01.2025, 22:41
(04.01.2025, 03:25)Czeslawo napisał(a): LOBO
Niezależnie, co będziesz pisał, to musisz wiedzieć, że ludzie, którzy tu siedzą na forum czasem wejdą, aby tylko przeczytać jednego posta i nic więcej,
to mogą, a nawet powinni oczekiwać merytorycznych komentarzy o użytkowników z tą reptutcją co Ty, czy ja, a nie bycia agitatorem kościoła anty-sklep – „bo tak sądzę”.
Jeszcze raz przypomnę, jakby ktoś zapominał, że "FROG" mnie oszukał i gdybym wiedział i miał przekonanie na 100%, że to on to nawet złamanego grosza bym nie wydał tam, jednak z racji domysłów i poszlak zamawiam również tam – na własne ryzyko.
Dlaczego zamawiam? Bo posiada asortyment, który mnie interesuje. Żaden inny sklep u nas nie posiada określonych rzeczy, więc to powód jedyny, pragmatyczny – to moja szczera odpowiedź.
Spodziewałem się szczerze jeszcze lepszych produktów na ten moment, pisali mi,
że ciągle szukają nowych dostawców i produktów, bo nie rynek jest teraz trudny.
Oceniając na „chłodno” NEP „a, jak napisał inny znany forumowicz „bez fajerwerków”.
Zgadzam się, bo w mojej opinii to takie „zimne ognie z big jubo” i nic więcej – to tak nawiązują do Sylwestra.
Podsumowując:
W tej kwestii się różnimy, jedak mój komentarz ma na celu zasygnalizowanie jak działa przykładowo "Alfa"
której opis zamieściłem wyżej oraz wypada NEP na teraz u nich.
Twój komentarz dalej wpisuje się w wojenkę polsko-polską i daje Ci paliwo do pisania, to moja opinia, w wogóle przez ten sklep ma do dziś kilka spin i chłodnych relacji z forumowiczami, choć powody są wątpliwe do takiej sytuacji, jednak zawsze jestem gotów przybić pione jak będzie ktoś chciał.
Natomiast zaznaczę, że wyżej sobie stawiam w gradacji swoją oceną rzeczywostości i nigdy nie będę pisał zmyślonych rzeczy bo ktoś tak chce, albo komuś jest tak na rękę.
Każdy ma prawo pisać co chce, ja skupiam się na zdrowiu potencjalnych użytkowników i ostrzegam, że alfa bardzo, bardzo mocna i żeby mieć to na uwadze, Ty na kwestiach własnego „związku wyznaniowego NIE dla collabo”, do którego jak Ci przytoczyłem zapisałeś się z dnia na dzień i w nim tkwisz.
Każdy niech oceni, co jest bardziej racjonale i wartościowe, dodam (bo wiem, że ludzie czytają tylko ostatnie posty, a wrócenie się czasem o stronę wstecz boli jak nauka chińskiego ), że ani nie zachęcam, ani nie odradzam zakupów w tym sklepie.
Piszę co ja zamówiłem i jak to zadziałało, jeżeli np. w kontekście bezpieczeństwa użytkowania pomogę choćby jednej osobie, to uważam, że pisane w tym temacie ma sens.
Szczęśliwego Nowego Roku.
Gdybym ja miał dzisiaj ćpać to zanim bym usiadł (bo jak już siądę to wiadomo do końca wora) to wszystko co dostaje potraktowałbym testera sinu i poczytał o topnieniu czy rozpuszczalności w rozpuszczalnikach polarnych (i niepolarnych). Zrobiłbym sobie małego chemika i obserwował czy i jak się zmieniają sorty.
Gdyby substancja miała się rozpuścić i np dziś się rozpuszcza w 90 proc a za tydzień tylko w połowie to widziałbym, że ktoś wali wała.
04.01.2025, 22:56
Również zdarzyło mi się utopić kasę i to nie raz. Ale tak jak kolega wyżej napisał posiada asortyment o który ciężko u kogokolwiek I dlatego mam zapalona czerwona lampkę.
Nep jest w tej chwili niedostępny u wszystkich vendorow ( chodzi mi o tych z przystępnymi cenami, nie tych od płatności w euro xd)
Co do Froga, ten chuj rowneux mnie oszukal
Nep jest w tej chwili niedostępny u wszystkich vendorow ( chodzi mi o tych z przystępnymi cenami, nie tych od płatności w euro xd)
Co do Froga, ten chuj rowneux mnie oszukal
04.01.2025, 23:25
Ja bym się piatke bal zamówić jeśli ludzie piszą,.że sklep wali w chuja,.a wy chcecie na + 100 w ciemno wysyłać kasę?
04.01.2025, 23:46
Nie chcemy a dopytujemy. Bo póki co wszyscy co zamawiali dostali swoje paczki itp. Więc chciałbym uzyskać więcej informacji na jakiej podstawie jest twierdzone że to wyjebka ? Mi równiez wydają się podejrzani ale jako jedyni posiadają póki co to co potrzebuje
04.01.2025, 23:54
Jak raz ktoś kogoś wyjebał na tysiące to czemu ma tego nie powtórzyć? Ja za chuj bym nie wysłał dużej sumy bez escrow, bo to proszenie się o kłopoty.
Może realizują mniejsze zamówienia żeby wyglądać legit, a duża kasa to i pokusa na darmowy pieniądz.
Nie miałem styczności tylko staram się myśleć logicznie, bo nie takie rzeczy widziałem
Może realizują mniejsze zamówienia żeby wyglądać legit, a duża kasa to i pokusa na darmowy pieniądz.
Nie miałem styczności tylko staram się myśleć logicznie, bo nie takie rzeczy widziałem
Twierdzone jest na tej podstawie, że wiele osób uważa że ten sklep to po prostu nowa operacja z szopy duch&frog tylko z innym szyldem - ci panowie jebnęli wałka. Czy to faktycznie jest powiązane z tamtą ekipą, to na 100 % ci nikt nie da odpowiedzi, ale jest wiele rzeczy wskazujących że jest to bardzo możliwe i należy rozważyć taką opcję - przyjrzeć się skąd takie wnioski itd. Masz cały ten wątek, dość długi. Na pewno nie każdy post wnosi coś niesamowicie wartościowego do dyskusji i częśc postow to w ogóle możnaby skasować, ale co zrobisz. Jak skasujesz to będzie jeszcze gorzej bo cenzura Poza tym wątkiem, w jakichś innych tematach na forum tj w innych wątkach niepoświęconych konkretnie temu sklepowi na pewno też znajdziesz fragmenty dyskusji nt. co, dlaczego i tak dalej.
Jeśli ktoś sie trochę czasu bawi w sklepy z dopkami, to doskonale wie jak działa to w tym "sektorze biznesowym", wie jakie są zagrywki, co się robi i kiedy i to że jedna czy inna ekipa która wali wały w kółko jak sie nadarzy okazja, i takie mniej i bardziej oczywiste to nic nowego, i że 3/4 tych wszystkich "nowych ekip na rynku" i sklepów-kogucików co sie pojawiają z dupy i widać że wiedzą co robią generalnie, to są starzy wyjadacze co robią to od wielu wielu lat, kto troche lat temu był zainteresowany był forami i sklepami, to widywał takie akcje że cała ta dyskusja "czy colabo to frog" to jest jeden wielki chuj śmieszny.
Używajcie mózgu. Tu wszystko jest śliskie, bo to taka branża. Wiem że jak człowiek naćpany to cięzko tego mozgu uzywac, i czasem nie działa jak powinien, ale próbujcie.
Jeśli ktoś sie trochę czasu bawi w sklepy z dopkami, to doskonale wie jak działa to w tym "sektorze biznesowym", wie jakie są zagrywki, co się robi i kiedy i to że jedna czy inna ekipa która wali wały w kółko jak sie nadarzy okazja, i takie mniej i bardziej oczywiste to nic nowego, i że 3/4 tych wszystkich "nowych ekip na rynku" i sklepów-kogucików co sie pojawiają z dupy i widać że wiedzą co robią generalnie, to są starzy wyjadacze co robią to od wielu wielu lat, kto troche lat temu był zainteresowany był forami i sklepami, to widywał takie akcje że cała ta dyskusja "czy colabo to frog" to jest jeden wielki chuj śmieszny.
Używajcie mózgu. Tu wszystko jest śliskie, bo to taka branża. Wiem że jak człowiek naćpany to cięzko tego mozgu uzywac, i czasem nie działa jak powinien, ale próbujcie.
05.01.2025, 00:10
Jakieś 2 lata temu była drama w darknecie, bo właściciela forum dopek, vendor chciał wyjebać na 270k PLN. Ten admin z tego co pamiętam ma swój sklep i zaopatrywal się w DN. Przyjechał specjalnie z Belgii czy Holandii po kilogramy 3mmc do paczkomatu, a paczek nie było. Spora drama była, może ktoś kojarzy. Ostatecznie dopek wygrał spór i odzyskał kasę