Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs z własnej inicjatywy
15.07.2022, 04:49
DwDPzN
Psychdelików nie próbowałem. I niech tak zostanie,bo jeszcze mi się spodobają...
A resocjalizacja w polskich więzieniach?
Błagam...
Jeśli sam wewnętrznie nie będziesz dążyć do zmiany, to tam nikt raczej nie namawia do tego, skoro nawet gady/klawisze przemycają narkotyki, alkohol i telefony czerpiąc z tego zyski.
Psychdelików nie próbowałem. I niech tak zostanie,bo jeszcze mi się spodobają...
Błagam...
Jeśli sam wewnętrznie nie będziesz dążyć do zmiany, to tam nikt raczej nie namawia do tego, skoro nawet gady/klawisze przemycają narkotyki, alkohol i telefony czerpiąc z tego zyski.
(15.07.2022, 04:49)kot_kreskowy napisał(a): DwDPzN
Błagam...
Całkiem niedawno oglądałem dokument o tym, jak otworzyli sobie w więzieniu burdel i zarabiali udostępniając więźniarki więźniom