Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
19.04.2022, 17:17
Tez jestem ciekawy wlasnie az ktos sie wypowie na ten temat.
Pozdrawiam abdul
Pozdrawiam abdul
19.04.2022, 17:49
No tak ja widzę wszystkie wasze posty. Cofnę sobie do ostatniego posta w sobotę i zacznę liczyć
Mialem to zapisać, zeby mieć mniej roboty, ale święta były i mało czasu, więc czeka mnie troszke matematyki. Coś za coś, ale wszystko na luzie da się zrobić.
Mialem to zapisać, zeby mieć mniej roboty, ale święta były i mało czasu, więc czeka mnie troszke matematyki. Coś za coś, ale wszystko na luzie da się zrobić.
19.04.2022, 18:04
Piszcie merytorycznie, bądzcie po prostu aktywni (dla rozwoju forum, a nie tylko dla nagród ) a po tygodniu dowiecie się kto jest pierwszy, kto drugi itd. Ta nutka niepewności w kwestii pierwszego czy drugiego miejsca jest wg mnie fajna, nie sądzicie?
20.04.2022, 01:05
(19.04.2022, 17:49)hulerkfow23 napisał(a): No tak ja widzę wszystkie wasze posty. Cofnę sobie do ostatniego posta w sobotę i zacznę liczyć
Oj współczuję liczenia xd
20.04.2022, 09:09
hulerkfow23 mam pytanko czy to celowo jest tak ustawione by nie nabijać sobie postów czy ja mam problem chodzi mi o tą dlgre w skojarzenia bo pisze tam posty a nie doliczają mi się do tego licznika postow