Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
musisz najpierw mieć do tego range
musisz dzielnie udzielać się na forum a jeśli czegoś nie wiesz przeczytaj system rang tam jest wszystko opisane
musisz też nasmarować dupe krwią kaczki odbić na kserokopiarce i wkleić awatara
to tyle pozdrawiam czule buziaki pa
musisz dzielnie udzielać się na forum a jeśli czegoś nie wiesz przeczytaj system rang tam jest wszystko opisane
musisz też nasmarować dupe krwią kaczki odbić na kserokopiarce i wkleić awatara
to tyle pozdrawiam czule buziaki pa
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
17.04.2022, 20:41
Kolega ma problem z zarejestrowaniem się,u dwóch osób nie przychodzą maile z potwierdzeniem założenia konta.Mail jakiego używają to protonmail :d
A wcześniej na protonie założyłem normalnie
kocham piwo
17.04.2022, 20:45
(17.04.2022, 20:41)swo002 napisał(a): Kolega ma problem z zarejestrowaniem się,u dwóch osób nie przychodzą maile z potwierdzeniem założenia konta.Mail jakiego używają to protonmail :d
Niech rejestruje się bezpośrednio ze strony, nie z Twojego linku i podczas rejestracji niech poda Twoj nick jako osobę polecająca. Powinno być ok
17.04.2022, 20:47
Właśnie tak robił i mail nie przychodzi od kilku h,mimo też ponownej prośby o wysłanie
kocham piwo
18.04.2022, 22:28
Tak samo wcześniej był problem z innymi e-maila a ja miałabym pytanie czy da się sprawdzić kto jest na pierwszym miejscu tego tygodnia w pisaniu postów tematów?