Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kryształ podczas mikrodawkowania Amanity Muscarii - kto łączył?
10.11.2022, 21:17
11.11.2022, 00:00
czy warty uwagi to nie wiem, chyba ze "warty uwagi" oznacza chore jazdy i porycie xD
11.11.2022, 16:26
Sam bym się nie odważył łączyć takich rzeczy, co innego suple czy witaminki a co innego amanita
11.11.2022, 20:02
Mikrodawkowanie zakłada przyjmowanie określonej ilości Amanity każdego dnia. Niop, ale ja nie pomyślałam (dużym naciskiem na brak myślenia) i w takim dniu również zjadłam. Nie miało to na celu zwiększenia fazy, zwyczajnie chciałam zasnąć. Tej nocy zmarł po długiej chorobie jeden z moich kotów, jeden wielki płacz, zero logiki. Dlatego właśnie poruszyłam ten wątek.
Maniek napisał 12.11.2022, 17:55:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji "Szybka odpowiedź" lub "Nowa odpowiedź".
O kurcze 😮 to o takim czymś nawet bym nie pomyślał, a to nasze wątroby wypadają już z użycia 😝?
Maniek napisał 17.11.2022, 22:22:
Po raz kolejny proszę, żebyś nie cytował poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Na dole każdgo wątku jest OGROMNE OKIENKO z nazwą "Szybka odpowiedź", więc proszę korzystać z tej opcji.
Po raz kolejny proszę, żebyś nie cytował poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Na dole każdgo wątku jest OGROMNE OKIENKO z nazwą "Szybka odpowiedź", więc proszę korzystać z tej opcji.