Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
olds****lr*.n**
06.12.2022, 12:29
Czekam na package, a dokladnie na 3-CMC, FXE i O-PCE, o FXE wiadomo że zajebie wypracowanie, bardzo mnie ciekawi kolejny pretendent do częściowego wypełnienia dziury po MXE chociaż tego się pewnie w 100% nie da zrobić. O PCE też poleci tekst jakiś konkretniejszy, a o 3-CMC to jak o CMC
24.12.2022, 21:56
Juz mam 3 ciekawe jak dla mnie rzeczy jeszcze w smiesznej cenie, napewno beda recki.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
Kurwa, nahajpowałem sklep i recki, ale pierwsza przesyłka zaginęła - dobra, rozumiem, untracked, niech będzie, jebać pocztę a w okres świąteczny to w ogóle. Ale.
Obiecany miałem tracked global express reship w weekend, miało wylecieć na stówkę w pon - mamy czwartek i zero odpowiedzi, zero tracka, zero wszystkiego.
Nie wiem w sumie co tam się dzieje, napisałem do nich chwilę temu maila czy są przytomni i co tam się kurwa odpierdala. Zobaczymy co odpiszą (jeśli odpiszą) i jeśi tak, to czy coś wyślą. Dobre z tego to tylko tyle, że utopiłem tyle co nic i założyłem jedynie wątek na forum, który w razie okazania się że sklep jest niesłowny - można przenieść do działu o takich właśnie "sprzedawcach".
Na razie czekam na odpowiedź od nich.
EDIT: Odpisali, w minutę. Szybcy są, oby tak samo szybko obsługiwali jak odpisują
"you will have a tracking code before this week is out."
Miejmy nadzieję. Zobaczymy, jak są słowni i czy są tacy oldschoolowi.
Obiecany miałem tracked global express reship w weekend, miało wylecieć na stówkę w pon - mamy czwartek i zero odpowiedzi, zero tracka, zero wszystkiego.
Nie wiem w sumie co tam się dzieje, napisałem do nich chwilę temu maila czy są przytomni i co tam się kurwa odpierdala. Zobaczymy co odpiszą (jeśli odpiszą) i jeśi tak, to czy coś wyślą. Dobre z tego to tylko tyle, że utopiłem tyle co nic i założyłem jedynie wątek na forum, który w razie okazania się że sklep jest niesłowny - można przenieść do działu o takich właśnie "sprzedawcach".
Na razie czekam na odpowiedź od nich.
EDIT: Odpisali, w minutę. Szybcy są, oby tak samo szybko obsługiwali jak odpisują
"you will have a tracking code before this week is out."
Miejmy nadzieję. Zobaczymy, jak są słowni i czy są tacy oldschoolowi.
12.01.2023, 14:05
Mam nadzieję, że dostaniesz i sklep okaże się legitny, bo kilka przysmaków mają.
Kapitan tu masz , trzymaj
https://dopal.org/showthread.php?tid=1730
EDIT: Odpisali mi jeszcze że są zajebani pracą po świętach i nowym roku, i w piątek mają wylecieć wszystkie tracki.
https://dopal.org/showthread.php?tid=1730
EDIT: Odpisali mi jeszcze że są zajebani pracą po świętach i nowym roku, i w piątek mają wylecieć wszystkie tracki.
12.01.2023, 14:39
Oby byli słowni Ci Hiszpanie, dyso to całe moje życie 🤣
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA