Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PHP
14.06.2023, 01:39
(11.06.2023, 06:38)fiodor napisał(a): zdepresialy6 możesz porównać do a pihp i a pvp ?
Dzisiaj goscia utusze żarówą z apihp i siebie też zreszta. W koncu technika vapo opanowana ( dekadan89 dzieki) i będę mogl rzetelnie proownac pihp vs php. Dodam tez mdphp freebase ten brazowy kosior (zwe go TurboSzatan), potraktuje go acetonem zeby lepiej wapił.
Pvp czekam dalej na escobara dostawe.
podobno tera protesty tam mają na san escobar i chlopie strajk na magazynie z alficą dlatego braki, ale to insider info cicho tam, strajki oplacane sa przez tego cwela z scamcentrum.de, to wiem na pewno.
06.12.2023, 21:11
islandgato
Hi
This is an alpha from a now defunct seller.
This stuff was... pure love😎
Unfortunately, the vendor is currently in prison...
Hi
This is an alpha from a now defunct seller.
This stuff was... pure love😎
Unfortunately, the vendor is currently in prison...
Metamorfoza
06.12.2023, 21:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2023, 21:23 przez kot_kreskowy.)
Metamorfoza
06.12.2023, 23:41
I made an order with them, i'm just waiting for it to arrive, let's see.
All the a-PiHP i order, it's really weak, A-PHP is the real thing.
I know one guy from where i live that orders from NL the original one, around 6KG per month, strong as f*ck and tasty ! no ideia how he get it, i look already all internet lol
α-PiH α-PiHP
αs
All the a-PiHP i order, it's really weak, A-PHP is the real thing.
I know one guy from where i live that orders from NL the original one, around 6KG per month, strong as f*ck and tasty ! no ideia how he get it, i look already all internet lol
α-PiH α-PiHP
αs
08.12.2023, 23:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2023, 23:50 przez Lifeisbrutal.)
Uważajcie na siebie stimki szczególnie alfa mocno rysuje główke i to do takiego stopnia, że są osoby co sprzedają swoje dane za ćpanie xD szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać xD.
Dlatego ja w swojej karierze narkotykowej unikam stimów mam świadomość jak potrafią namieszać w głowie.
Dlatego ja w swojej karierze narkotykowej unikam stimów mam świadomość jak potrafią namieszać w głowie.
28.01.2024, 22:50
Czy jest jeszcze miejsce, w którym można jeszcze niezawodnie kupić prawdziwy a-php?
28.01.2024, 23:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.01.2024, 23:25 przez Lifeisbrutal.)
henayrollins
A nie sorry edit : duch ma pvp i aphip źle przeczytalem
A nie sorry edit : duch ma pvp i aphip źle przeczytalem
29.01.2024, 05:14
henayrollins obawiam się, że nie. Najbliższe co dostaniesz do a-PVP albo a-PiHP, ewentualnie fluorowe analogi, typu 3F-PiHP/4F-PiHP. Nie widziałem od dawna a-PHP w żadnym sklepie.